39

До ОФ

преди 8 години

А за териториялната цялост на РФ изказа ли гаранции?Териториалната цялост на Турция не е застрашена, че да я гарантира някой.Гаранция е самата Турция.Това което гарантира МИДРФ е, че Кюрдистан няма да има, но го казва смекчено за да не колабират неколцината кюрдолюби тук.

38

Анонимен

преди 8 години

той дали ще е жив до тогава

37

ОФ

преди 8 години

Кюрди има и в Турция, но МИД РФ и дума не обели за някакви гаранции, относно териториалната цялост на тази държава.

36

ОФ

преди 8 години

Асад свика парламентарни избори на 13 април. Браво, Асад! Гениален ход с коня. Нищо по-демократично от полагащи се на всеки 4 години редовни парламентарни избори човечеството не е измислило.Не ви ли прави впечатление, че Асад свика парламентарни избори веднага след като вчера Путин разказа пред целия свят, че се е разбрал с Пиндостан за условията на прекратяването на бойните действия в Сирия, а МИД РФ заяви, че при уважение на правата на кюрдите, гарантира териториалната цялост на Сирия и Ирак.

35

Анонимен

преди 8 години

А кюрдите как и къде ще гласуват? Кога са насрочени техните избори? Имат ли вече конституция? Какво ще е държавното им устройство?Крал, шейх или барон ще имат?Кого всъщност представлява посолството им ?

34

Анонимен

преди 8 години

Asad go izpolzvat kato koko6ka,kato svır6i rabotata i 6te go zakolyat

33

Анонимен

преди 8 години

Ааааа, колега, не така, не си прав. Привърженици на Бокаса са карантияджиите от "умерената опозиция". Да си имаме уважението.

32

Боби

преди 8 години

До Анонимен 40Дообре Умнико връщаме се назад във времето до кога обаче е въпроса? Римската Империя? Египтяните? Древна Елада? или не дай да се върнем до "битката" между Хомо Сапиенс и Неандерталците.

31

еделвайс

преди 8 години

Асад има горда осанка, и ненапразно. Народът ще потвърди това именно на изборите. Всичко друго няма абсолютно никакво значение.

30

Ха- ха- ха

преди 8 години

Защо не вземат направо да направят референдум за присъединяване към Русия? Путин и Думата веднага ще го одобрят. А русофилите ще се *** от радост.

29

Анонимен

преди 8 години

"Демократичният"Запад никога не признава нещо,което не му изнася,още повече ако е честно и почтено.

28

Анонимен

преди 8 години

КОЛКОТО СА ЛЕГИТИМНИ ИЗБОРИТЕ В СИРИЯ ТОЛКОВА СА ЛЕГИТИМНИ И ИЗБОРИТЕ В КРИМ ДОНБАС ЛУГАНСК И РУСИЯ!!!!БЕЗ СОРА ЗА КОНТРОЛ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРИ В РУСИЯ НЯМА ДА ИМА ЧЕСТНИ!!!!!

27

Анонимен

преди 8 години

От кой друг диктатор може да е взаимствал това предложение за избори по време на война? Ама разбира се...от ***. Гласуване на референдум под дулото на оръжията.

26

Анонимен

преди 8 години

Умилително е да четеш как русофилите говорят за честност, законност и международно право. Все едно привърженик на Бокаса да говори за вегетарианство.

25

Анонимен

преди 8 години

Най-честни ще са изборите в района на базата на руските военнопрестъпници Хмеймим. Там Асад със сигурност ще надмине резултатите на бодигарда си Жужи.

24

papi

преди 8 години

от написаното запада май-не е за демокрация,иска избори ама както на тях им се иска,и са валидни ама ако не е Асад,аз това по като изнудване ми звучи,тия не им увря главата ,че само в САЩ трябва да поставят условия

23

Анонимен

преди 8 години

какво значи диктатор,преди сащ да разпали войната в Сирия тя беше мирна страна и добре подредена със закони който се изпълняваха и добра работна заплата , След налагането на измислената американска демокрация страната е в руини и стотици хиляди загинали а европа засипана от бежанци / ами честно да ви кажа предпочитам диктатор тогава да ме управлява от колкото някой продажен капиталист , няма смисъл да давам примери сами виждате какво е в света

22

Боби

преди 8 години

До OdysseusСпоред теб не трябва да има избори в неумиротворена страна нали така? Значи ИРАК, Афганистан, Либия, Сирия, Украйна, Мали и дори Египет са в момента с нелигитимни правителства. Ама те са били управлявани от ДИКТАТОРИ които КОЛЯТ И БЕСЯТ... Добре да почнем Кувейт, Катар, ОАЕ, Саудитска Арабия, Йордания и прочие Всички те СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ДИКТАТОРИ които КОЛЯТ И БЕСЯТ в разрез с ХАРТАТА на ПРАВАТА на ЧОВЕКА Що не ги заклеймиш тях? Що САЩ и сие им е СЪЮЗНИК и им ПРОДАВА ОРЪЖИЕ?

21

Анонимен

преди 8 години

До ОдисейКакто и да се титуловаш си ми ясен. Ти си на неправилното място и в неправилното време. Винаги си от външната страна на презерватива, метафорично казано, без да визирам сексуалните ти предпочитания.

20

Анонимен

преди 8 години

Дано умре дотогава тоя из.род!