6

еделвайс

преди 8 години

И после?! Ако ЕВЕНТУАЛНО ги хванат - ще липсват достатъчно доказателства за да бъдат осъдени. Познат ви е сценария- нали?! Бойко обеща да мете, но то да обещаеш не е като да дадеш......

5

Анонимен

преди 8 години

"Нагли", разбирам. А какво стана с другите "наглеци", които откраднаха МИЛИАРДИ от КТБ??? Ще ви кажа какво стана: управляват държавата!

4

МВР механизми

преди 8 години

И аз подкрепям коментар номер 1. Убийците на граждани в градинки и паркове така и не биват открити. Онези които биват и бъдат осъдени се оказват на свобода когато е произнесена присъдата и повече никой не ги намира. Дори и бандите от нагли бандити - грабители на инкасо са недосегаеми от некадърните ни органи на реда, но те поне грабят от богаташите, което е донякъде оправдано. И наистина бедните бачкащи за 900 лева младежи - охрана на инкасо коли трябва да започнат да искат повече пари.

3

Анонимен

преди 8 години

До МВР, Не се знае да ли са българи! Може и да са роми или пък бежанци! Ромите са безкруполни и са способни на такива работи. Не ги подценявайте

2

генчо

преди 8 години

Нагло, ама професионално - и хората читави и паричките прибрали - а нашто МВР ем нагло ем некъдърно!

1

Анонимен

преди 8 години

Искам да чета всеки ден такива новини, защото когато става дума за убити хора включително и деца полицията не задейства "всичките си механизми". Но когато гепнат мангизите на някой *** се надига вой до небето. Трябва бандитите да стрелят само на месо за да се откажат прошляците от професии като охранители на разни богаташчета. Или поне да го правят за нормални пари, а не за 900 лв.