4

Анонимен

преди 8 години

САЩ са зло!

3

Тялото

преди 8 години

Хубаво е да се казва точно в какво го обвиняват, защото иначе (нарочно) го изкарват някакъв насилник.Двете въпросни лелки го обвиняват че не си бил сложил презерватив, а казал че ще сложи и те видели чак в последствие. И се оплакали няколко седмици по-късно. Предполагам след посещение на някой от службите.

2

Анонимен

преди 8 години

"Откакто в Сирия се появи искрица надежда с разбиването на "терористите-борци за свобода и демокрация от ИДИЛ-ИД-ДАЕШ-умерена опозиция" създадени със съгласието на режима във вашингтон(официалния тиймбилдинг на сенатор Маккейн от конгреса на сащ с терористите и самия Багдади през 2013 в Европа),изведнъж преследваните и репресирани,от васални държави на режима във вашингтон,политически дисиденти като Асандж например се оказа,че са били преследвани незаконно и в противоречие с демокрацията."

1

Winx

преди 8 години

Kraino vreme e da sprat da izpulnqvat porachkite na Vashington. Ako neshto se sluchi s nego ili Edward Snowden tova neminuemo shte diskreditira vsichki pravitelstva pretendirashti che sa s demokratichni vuzgledi