13

Жена

преди 8 години

17, знаеш ли за какво друго се сещам като те чета? Ходи си поръчай някое дете, ако нямаш, да е като от корица. Ама добре до го избереш,да е красиво, направено от генните инженери. Само душата му откъде ще я поръчаш не знам. Сигурно от някоя празна бъчва ,откъдето се пръквате всички, които много копнеят да бъдат корици и не са съгласни на друго освен коричено повърхностностно празно и пр-осто като тях.

12

Жена

преди 8 години

17, "Особено щом вече си съгласна и на такива, дето не са като от корицата."Само с това изречение доказваш колко си коричен, коръчков, повърхностен. Ходи си търси корицата и се облепяй с корици. Некролозите също са корици. Дано си красив и там. Много е важно за такива повърхностни хорица. Отвън красиви, отвътре гнилоч.

11

Жена

преди 8 години

16, аман от хора-корици, драги! От позьорщината им, от селфитата им, от навирените им носове навсякъде, от точещите наивни лицемерни думички в очите им , гримираните и фризираните им лица, студени, фалшиви, изстинали, статуи. Гледаш го красив, красив, а като го опознаеш отвътре гнил. Празни хора, празни думи, празни. Съжалявам, аз подобни хора не харесвам. Предпочитам гълъби и котки пред такива. Ходи се снимай и се мажи пред огледалото. Въобще не ми пука дали се влюбваш или не. Изобщо.

10

Жена

преди 8 години

Аз не знам как се държи мъж, когато се появи хубава жена. Харесвам хора, които не са като корици на модни списания. В тях има тръпка. Там е природата. Там няма фалш и показност - ооо, колко сте красиви! Като в приказка! ООО! хахахах По-важно обаче как се държи мъж, когато се появи жена, в която е влюбен. Няма такова удоволствие да наблюдаваш мъж и жена, които много се харесват и външно изглеждат като пълни деби-ли, обаче там има любов. Котките или гълъбите по красота ли се намират бе, тюфлеци?!

9

Жена

преди 8 години

11, я пак?хаххахахахаха кой ше ме надене? Джеки?хахахахаха

8

DDD

преди 8 години

Мъжете харчат повече пари, когато няма хубава жена с тях ...100 процента :D Ако е някой качур освен за алкохол незнам за какво друго ще похарчиш парите :D

7

Анонимен

преди 8 години

А като няма жени стават агресивни и се наливат с алкохол.

6

Анонимен

преди 8 години

Бе кфо ше я гледа, напрао с патарока в атака. И още в първите крачки се е подмокрила.

5

До 5

преди 8 години

Да. Има го и обратният ефект. Като ядеш целина, езикът изтръпва и онова се издърпва напред.Пробвай!

4

:)

преди 8 години

До Анонимен 2Наистина ли има сухожилие, което свързва езика на мъжа с онзи му атрибут?Или си правиш майтап?

3

Анонимен

преди 8 години

Пораства им ***.

2

бежанец с нагон

преди 8 години

Никак не ми е трудно да се държа глупаво!

1

Анонимен

преди 8 години

на това се вика започнато и недовършено проучване .Не знам по каква причина не са успяли да го довършат ,най вероятно липса на компетенция.