17

Анонимен

преди 8 години

Валентин Вацев каза през 2013, че нашата схема с бежанците е "Тука трябва да се вземат едни пари". Просто 1:1, с това което той прогнозира

16

Smurf

преди 8 години

Точно този началник нали лично Бойко до доведе за ръчичка в агенцията миналата година.

15

Петър

преди 8 години

Смятай за колко хиляди неща няма репортажи! Съответно как се ***. Публична тайна е, че т.нар обществени поръчки са нагласени в болшинство. Официалната идея да има конкуренция и всяка фирма да може да кандидатсва, реалноста е, че това не се получава а единствения ефект е реализиране на въпросните поръчки на многократно по-висока цена. Печелят разбира се "нашите" момчета! А ако почнат да се задават много въпроси и някой се изрепчи, няма проблем НСО е насреща и започва да охранява! С чий пари това

14

Анонимен

преди 8 години

Няма Българин на отговорна държавна служба , който да не направи далавера , ако има възможност . Този манталитет го насади БКП-БСП .

13

П.Петров

преди 8 години

В нормалните държави такива не ги "освобождават", а ги ЗАТВАРЯТ за дълго !

12

цигaрa

преди 8 години

Съборът нa Уриел ще е в Срядa !

11

проверен кадър

преди 8 години

Поредния бушон гръмна и разбира се няма търсене на отговорност просто е освободен ,но си е техен кадър и нищо чудно при едни следващи избори да го компенсират с избираемо място за дупетат.

10

дедо

преди 8 години

Ако има кой да организира издаването на такъв справочник с имената и снимките на крадците за целия преход,а също и какво точно са откраднали--да обявят банкова сметка.Ще дадем по някой лев от ,,големите си пенсии,, та поне в оставащите ни дни на тоя скапан живот ,в тая скапана държава да знаем кого да псуваме.

9

еделвайс

преди 8 години

Откраднато или повредено да се заплаща в троен размер, след което - затвор! Хайде да видим дали някой ще посмее да злоупотребява при това положение! Целта обаче не е такава. Целта е да се краде, да се краде, и пак да се краде. Докато има, и докато може. После - по живо, по здраво. Да заповяда следващият. На Бойко му се отваря много работа. Ако се е изразил правилно с метенето. Хайде да видим как, кого, и до кога!

8

Ноубади

преди 8 години

Редно е да се направи един справочник със снимки и имената на всички извършили престъпления против народа. Да лъснат всички там и да са сигурни, че няма да бъдат забравени.

7

BULLSHIT

преди 8 години

До faktТи за БСП ли оратиш, че описанието точно пасва?

6

Анонимен

преди 8 години

Както винаги тоя бушон ще бъде сменен и ще се продължи до следващото късо!

5

ha ha ha

преди 8 години

Само освободен от длъжност ли?А нещо като наказание - най-вече връщане на неправомерно завишените цени?Що ли питам - сега като наказание ще го назначат на по-добра длъжност, както показва практиката досега.А той, естествено, си е крал колкото са му позволили. И най-вероятно се е отчел на когото трябва, затова е само "освободен от длъжност".Така е демократично.

4

fakt

преди 8 години

КОЙТО И ШЕФ ОТ ГЕРБ ,ЗА КАКВАТО И ДА Е ПОРЪЧКА ДА Е ,СЕ РАБОТИ ПО СЪЩАТА СХЕМА ,МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ ,ЩЕ СЛОЖАТ НОВ ТОЙ ЩЕ РАБОТИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ,КРАДЕ СЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО И ВСИЧКИТЕ ТИЯ СЕ ОТЧИТАТ НА КОРАБА МАЙКА.НАД 70% ОТ ПАРИТЕ ЗА ПОРЪЧКИ СА КОМИСИОННИ ДЕМЕК СЕ КРАДАТ И ЗА ТОВА СЕ ТЕГЛЯТ И ЗАЕМИ ЗА ДА ИМА ПОРЪЧКИ ЗА ДА ИМА ЗА КРАДЕНЕ.КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ ПУМЪНЦИТЕ

3

Edna

преди 8 години

Незабавна проверка на общ. поръчки за храната на училищни столове, детски градини и ясли, старчески домове, пансиони и т.н. Бъдете сигурни, че навсякъде е така!

2

no comment

преди 8 години

Има ли нещо неопорочено в тая скапана държава????? Дайте го на народа тоя пес. Да отговаря. *** мръсен

1

Анонимен

преди 8 години

Казаков повече ще изкарваш като трафикант и без това вече познаваш добре обстановката.