18

Православен

преди 8 години

Нуртен!!!!!па нали са мюсулмани,уж жените им нинджи и ги държат стегнато!!!!

17

до 15

преди 8 години

Съдят ги чужденците, които са излъгали, бе! Пък и държавата трябва да ги съди, щото това си е измама. Иначе по твоята логика дай държавата да толерира и закриля производството, износа и продажбата на наркотици, щото ще й носи пари, а?

16

инж. Балкански

преди 8 години

само ако не е докосвано флопито, че последната се рекламираше за usb3 а се оказа ролков магнетофон.

15

Анонимен

преди 8 години

Евала на булките! Ще напълнят хазната с данъци. Бойко, да почерпиш булките, че те отсрамиха!

14

--------------------

преди 8 години

Млади и стари булкииии!Хайде, на Старото Ерген молииим!Днеска има - утре немаааааа!?!?!?Цена по договарянеееее!!!!!!!псСтар кон - бразда не бърка, но и дълбоко не оре! )))))))))))

13

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера зцащо ги съдят тези жени. Те са донесли пари на държавата и с тях са увеличили брутния вътрешен продукт.Според икономиката докараните от тях суми са национален доход или ако искате го наречете инвестиция у нас.

12

Анонимен

преди 8 години

"Нуртен е поредната от серията "булки" от Разградско, които заработват по този начин. Тя обаче е сред нискооборотните."Да не е дизелак?

11

Анонимен

преди 8 години

do xa xa xa nereshitelen :nali shvedite ne bqha polezni za bg sega podpomagat ikonomichesko po tvoq teoriq neche ne si prav no si glupav tazi shema se kontrolira lichno ot slujbite za tvoi svedeniq

10

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Находчиви булки. Факт ! Хората са казали: "Мерак с пари се гаси" ... :)Като има гламави амуджи, що да не им приберат паричките ?Не съм против !И прокуратурата да не се престарава чак толкова ..Няма пострадали български граждани. Не е ощетена държавата. Дори може да го приемем като вид инвестиция в задъхващата се българска икономика. :)

9

Жан Габен

преди 8 години

Ехееее.... то това е от 5 години бре, вие сега ли се усетихте? :D :D :D Там всички, по всички села яко зарибяват амуджите с това "Прати ми пари и идвам, прати ми пари че ме задържаха на летището, прти ми пари за това, прати ми пари за онова..." Това е от много години, разходете се из делиормана и вижте какви палати вдигнаха от алото... много сте назад обаче, ама много.

8

Мила

преди 8 години

Предполагам, че на запад, където са се създали паралелни имигрантски общества, действа вътрешен мюсюлмански съд, който не допуска такива шашми. И това прави мъжете доверчиви.

7

do zora

преди 8 години

v Bruksel na camovete nqma pregovori balgarki se razgolvad za dadena suma

6

Зора

преди 8 години

Не, че нещо, ама един мюсюлманин, приготвен да дава пари за булка, не води ли преговори всъщност с баща й или брат й? Няма ли мъже посредници в тези измами?

5

Поговорка

преди 8 години

Имал - дал.

4

Анонимен

преди 8 години

Не е луд тоз дето яде баница

3

Kiffla

преди 8 години

Аз пак нещо не разбирам.В западните страни няма ли мошеници? Никога ли не е имало? Защо са толкова наивни тия мъже там?P.S. Ако някой иска да ме спонсорира, да каже. Ще се свържем, ще го измислим. И аз ще му пристана, бе! Ще му хареса!P.P.S. Може пък и наистина да му пристана. Зависи...

2

Недоверчив

преди 8 години

Ще ми вземат чУрешите под наем. Чисто люхи дядовци, да си дават парите на телефонни фльорци!

1

Анонимен

преди 8 години

Нема се плашите - светът върви напред. След виртуалните ще има и облачни булки - някоя ще те обслужва от облаците но ти ще имаш булка коя точно няма значение!