10

Анонимен

преди 8 години

Лисицата ходела след коча и чакала да му паднал ***..те, ама паднали!Така и тъпите *** чакат и се надат да се разпадне ЕСА този сайт е финансиран от ушанките!

9

Dublin

преди 8 години

направено по поръча ... фондация "Бертелсман"...murzi me da se rovia v net-a, no zasto li si mislia, ce mucunata na Diord Sorosh ste se lusne v kraia na tunela... P.S. по поръча...po kFFo??

8

До 5

преди 8 години

Че за меркелчето друг мисли, а не тя! Ти да не си въобразяваш още че там има някаква самостоятелност????

7

До 7

преди 8 години

Ха-ха-ха-хи-хи-хи.....че те я чакат да се разпадне тази Русия от 1000 години, а ТЯ СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМА! И нема нужда да броим тези навлеци от "бившите соцстрани", нагаждачи и подлизурковци! А републиките.....както е тръгнало, 98% ще си се върнат обратно под РОДНОТО РУСКО КРИЛЦЕ!!!!

6

еделвайс

преди 8 години

Значи! Не е важно само да постигнеш нещо. Важно е да го запазиш. Нещо като да се роди дете, и да се отгледа.

5

Анонимен

преди 8 години

ЕС ще се разпадне само след като Русия стори същото.

4

Анонимен

преди 8 години

ЕС ще се разпадне, това беше ясно още от самото му създаване. Целата беше да бъде разбита структурата на по-бедните страни с цел те да бъдат неформални колонии. В прехода, когато всичко трябваше да се пренастрои по новия образец, се получи едно ограбване на съществуващата собственост. Сега новите "демокрации" като цяло имат много по-нисък социален статус на големи маси от населението. От едната крайност се скочи на другата крайност. Да живее светлото бъдеще, както се казваше.

3

Наблюдател

преди 8 години

Меркел първо да е мислила, какво ще струва поканата към всички мигранти!

2

Анонимен

преди 8 години

От както влезнахме в ЕС ние сме най-бедната държава.От както влезнахме в НАТО сме с най-малобройната и най-смотана армия.Ако бяхме влезнали Шенген пак щяхме да сме най-зле.Обаче докато толерастите ни правят сечено Шенген ще се разпадне.Както и ЕС.Едва ли има българин дето да му пука колко *** ще нахлуят в ЕС и колко пари ще дадат триполовите.Единствено ни засяга,че ОПГ ГЕРБ ни загроби с 16 милиарда дълг плюс парите дето ще ги платим за КТБ на Шиши и компания.Това е страшното за нас.

1

Стефанов

преди 8 години

Винаги обикновените граждани плащат фактурата. "Никакво съчувствие за тези, които имат самолет" както казаха в един известен филм.