34

ина

преди 8 години

И ТИКВАТА НЕ БЕШЕ ДЛЪЖЕН ДА ГО СПАСЯВА С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА СЪС СЛУЖЕБЕН ПОЛЕТ ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВА, АМА ГО НАПРАВИ.....ПАРТИЕН СЛУГА И НАГЛЕЦ....

33

Анонимен

преди 8 години

*** е начело на държавата, два пъти по-голям *** е начело на културата, три пъти по-голям *** "представлява" артистите! Само че най-големия *** от тримата пръв ще изгърми, защото не знае, че който нож вади, от нож умира! И ако пощальонът звъни само два пъти, птичето (разбирай хеликоптера) каца на рамото ти само веднъж!

32

Анонимен

преди 8 години

Навремето Калоянчев остави зад гърба си десетки запомнящи се роли в киното и театъра. А Мутафчиев ще остане в спомените като придворния шут за забавление на Тик.вата:)

31

Анонимен

преди 8 години

Навремето Калоянчев така се мазнеше на Тодор Живков.

30

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали е от инсулта, дали от алкохолната атрофия на мозъка или просто си е такъв наглец, но не му отива колянно-лакътната поза която е направил пред Баце. Ще го отиграе и него...

29

Анонимен

преди 8 години

Oткак Боце прати самолета за Мутафа,последният му целува д-то...Така че пари за култура-йок,нищо че н-на брой милиарда потънаха незнайно къде.

28

123

преди 8 години

Нещо ме майтапите. Мутафчиев не се ли изхранва като съветник на ББ? От изявите му съм с впечатлението, че той е колега на Яни Янев.

27

Анонимен

преди 8 години

Христо Мутафчиев може да получи наградата Тикволюбец Храбър за цялостно творчество!Малко над 40-те е , а изглежда като старец, с инсулт, с ***, със забавен говор. До това води разгулния живот! Не може един разгулник да представлява гилдията!

26

Стар

преди 8 години

ОСТАВКА за Мутафчиев и мултак Рашидов. Видя се че не стават за култура.

25

Lisa

преди 8 години

Този ***, докога ще го даржат, то бива бива лиготии, но неговото е безобразие и наглост.Просто се чудят Карловци, това недъгаво момче защо не се скрие някъде и да не се показва.Срам ни е от него.

24

Анонимен

преди 8 години

браво на актьорите за достойната им позиция! Мултакът Вежди Рашидов иска да съсипе българската култура, това се вижда. Уж изкарва някакви обяснения за печалби, а всъщност иска хората из страната да нямат театри, духовни средища, нищо! После е съвсем лесно да управляваш хора без култура, без интелигенция! Този "министър" обрича на закриване ансамбъл ФИЛИП КУТЕВ! Като си закрием и фолклора какво ще ни остане??

23

Анонимен

преди 8 години

съвременно бг кино и съвременни бг сериали не гледам. Запазете си дъвката за някой подходящ на вас приятел.

22

циника

преди 8 години

ахаа, и Мутафчиев като изпозатвори театрите, та като почне един наплив на театри в 30-хилядния ви град....А бе, чувате ли се какво говорите?

21

izkapahsa

преди 8 години

До циникавсъщност на снимката е в роля. ако познаете в ролята на кого - печелите дъвка с косъм ;)

20

циника

преди 8 години

36, точно това ти казвам. Твоите представи за "театър" идват от Господари на ефира и други тв скечови формати. Ами това не е театър. Театърът се прави на театрална сцена и се подчинява на съвсем различни закони. Много е смешно да критикувате театрални актьори, а впечатленията ви да са от...тв шоута:)). Някак си е компрометиращо за самите вас и вашата интелигентност

19

Анонимен

преди 8 години

Мутафчиев е прав. Губещите театри или да започват да работят или да ги затварят. В моя град / 30 000 жители / не е идвал театър от половин година.

18

36

преди 8 години

Виждал съм ги хиляди пъти тези по телевизора как преиграват,как се лигавят,половината от тях минаха и през господари на ефира и не стават,изкуствени са,филми правиха,сериали правиха,то не бяха комедии то чудо от простотия.Тези от София ден и нощ са със класи над така наречените актьори,казвам това което виждам

17

циника

преди 8 години

33, става дума за театър, а не за кино или сериали. Ама откъде да знаеш като не си стапвал в театъра и си мислиш, че актьори са само тези по телевизора:))

16

Анонимен

преди 8 години

Интересно, как всичко омазано в тая държава, автоматично бива оправдавано с комунизъм, червено, БСП, ГЕРБ, ДС. Мерак ми е и на мене да закрият БСП, за да се види, че тогава ще са ви виновни извънземните. Както след падането на комунизма, до ден днешен за всичко е виновен той. Комунисти вече няма! Едно ще ви кажа - за 10 години работа в държавната администрация видях, че няма значение кой от коя партия е, всичко си е до човека, отделната личност!

15

Анонимен

преди 8 години

Най-големият *** в "културата" и най-големият *** в държавата-Тиквата да си ходят