12

Вуте

преди 8 години

Жертвите над 75 г.?Или както гласи поговорката: Богати като американски пенсионери! Дай Боже всекиму! Амин!

11

Радка

преди 8 години

Ама толковя са нагли постоянно звънят н домашния на доктори се правят на енергослужители на роднина на внук ми на дъщеря ми писна ми вече Даже оня ден един се представи че е от полицията уж ги следели и ми каза да се съглася със тях и аз не им вдигнах телефона

10

Анонимен

преди 8 години

Балъците нямат възраст.И на 22 и на 72 са си все балъци.Общото е че са от прованса.

9

Alo,alo

преди 8 години

Включих БНТ и се ужасих "смарт училище" разбирай евтинджос таблети и ЗАПАМЕТЯВАНЕТО скачало на 75% - Пълен идиотизъм някой ще гушне едни пари.А сутринта оня водещпыдал беше с розова вратовръзка и 1 седмична четина (талибанпыдал).С мойте и ваште пари храниме търтей.

8

Анонимен

преди 8 години

Все повече измамени и все по малко задържани ало измамници, развива се бизнеса след още две три години и ще го причислят към професиите да си ало измамник и няма да се преследва от закона, не че сега се преследва така като гледам няма кой знае какви заловени. А и ако изобщо има заловени ги пускат с условна или най много някаква парична глоба от най много 5 бона.

7

Анонимен

преди 8 години

ДО врачка. ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ЦВЕТА НА СТОЛА Е СТАНАЛ КАФЕНИКАВО ЖЪЛТ.

6

Анонимен

преди 8 години

НОВИНА ОТ ПОСЛЕДНАТА МИНУТА. Б.Б Е ПОЛУЧИЛ ПИСМО В КОЕТО ГО ЗАПЛАШВАТ ЧЕ ЩЕ ГО УБИЯТ. В ПИСМОТО ИМАЛО И ЕДИН КУРШУМ.

5

някой

преди 8 години

Лично познавам пенсионери, които са с ниски пенсии /нямат достатъчно трудов стаж/, но пък получават няколко хиляди от рента, с което доходът им нараства доста и е направо за завиждане.Но тъй като пенсиите им са малки, получават коледни, великденски добавки, както и помощи за ток.Няма лошо - нека да живеят добре, но с това ощетяват тези с истински ниските пенсии.

4

www

преди 8 години

ДЪРЖАВАТА В КОЯТО ЛИПСВА ПРАВОСЪДИЕ И ПОЛИЦИЯ...

3

някой

преди 8 години

Интересно ми е колко от измамените получават социални помощи поради ниски пенсии?Вероятно половината измамени са на социално подпомагане, но иначе "подаряват" с хиляди на непознати хора.Би следвало всеки измамен да може да докаже произхода на хилядарките, кътани по къщите им.Защото ако тези пари са добити чрез труд и лишения, колкото и да са наивни възрастните хора, не биха ги "хвърлили на вятъра". Най-вероятно са от рента, но пък тогава би следвало рязко да намалее броят на социално слабите

2

г

преди 8 години

Да се пази Жорж Ганчев ,че като го гледам човека съвсем е изкукал...

1

еделвайс

преди 8 години

МВР като знае схемите - да се залавя за работа и да сложи край.