8

;мобх ЯП*(Йхг98;

преди 8 години

Помислете и за реформи по провинцията. И там учат български деца. Вижте цивилиззованите страни. Обединете малките училища в средишни, със специалисти по всички дисциплини. Има училища заради самите учители и партиѝните директори. Направете целодневно обучение с освободените средства. Иначе обучението е без никаква полза.

7

Иес

преди 8 години

Начинът бил друг-учителят влизал,казвал за 5 минути какво ще се СЛУЧИ и те работели по групи върху проекти!?Че то и чистачката леля Кина може вече да провежда такъв "учебен процес"!Явно,този е участвал в" конкурса" за директори без бележка от психото!

6

az

преди 8 години

До КалинаНа никой явно не са му нужни мислещи и умни млади хора. Тенденцията през последните 25 години е умишленото затъпяване на нацията. Умните и мислещи младежи не остават в България - просто няма смисъл, казвам го от личен опит. Всеки път, за всичко откриваме "топлата вода"! Вече поне две десетилетия никъде не се учи по този безумен начин. Всичко е изключително практически насочено и според интересите на конкретното дете. Тук само мъкнат 20 килограмовите раници, а главите си остават празни

5

Калина

преди 8 години

Поредна глупост и словоблудство.Разберете, че основното в реформата в образованието трябва да се сведе до това, децата ни да не цитират кой какво искал да каже, написвайки дадено произведение, а да ги научим да изказват своята гледна точка. Да ги стимулираме да разсъждават!Но явно на управниците не трябват млади мислещи хора, а послушни овце.

4

НОРМАЛЕН ЧОВЕК

преди 8 години

Омръзна ми да говорят само за реформи в образованието-и то само за история и за литература.Много станаха разбирачите на клона и редултатът е виден.Матурите на Вълчев донесоха неграмотност,преписване и пр.Вижте,че като влязат в университетите не могат една молба да напишат,учат отново бълг. език под различно наименование.Неграмотността е тотална.Вижте т.нар.спецове и уж умни хора как говорят: "Ще направиМЕ,ще видиМЕ и др."Е как учителите да изкоренят това?

3

Анонимен

преди 8 години

Това не е реформа. Това е поредната имитация и нищонеправене.Преди 10 г. Даниел Вълчев въведе матурите. резултатът е налице - мижави знания, никакви умения, преписване и всяккави такива уйдурми.

2

гаргамел

преди 8 години

йес ....да закрием образУванието , вече и без палн и без учебници и без ученици ....честита ви деформа

1

Анонимен

преди 8 години

Нищо те се променя пренаписват стари програми само с козметични промени, за да гепат едни пари.