37

Боби

преди 8 години

До Анонимен 34Умнико много е просто за да гласуваш ти трябва ПАСПОРТ от новия ВИД. Тези дето идват от Турция и Йордания и т.н. ще им извадят паспорти някъде другата година след изборите поради невъзможност да се справят с наплива на непроверени и неопознати личности ...Елементарно Уотсън

36

Анонимен

преди 8 години

"Западът също няма да го приеме, смята руската преса"ха ха ! добър опит!Запада отдавна каза че не го приема! А руската преса и е през дедовия!

35

Василев

преди 8 години

виждам двойно, май.Хъбъл, телескоп!

34

онз

преди 8 години

руски арабист се изказва от името на руската държава по политически и военни теми ... се едно да си питам параджията за теория на хаоса и връзката и с прогнозирането на курса на долара...въпреки че като знам че има 2 висши, може да даде по - меродавно становище.

33

василев

преди 8 години

Няма по страшно от руския азиатски империализъм . Или както казваха старите хора от махалата, след смрадливия руски ботуш , нищо не расте!

32

Георги Шопов

преди 8 години

Омразата и глупоста съчетани със слугинажа карат българските политици да твърдятъ че терористите биватъ умерени.Ще им повярвам ако допуснат въоражени да ги сввалят от власт.А колкото до Асад ще уравлява за радост на избирателите му.

31

Анонимен

преди 8 години

До КРАЛЯ НА САУДИТИТЕA rusnacite shte se vurnat na ribolova deto praveli dedushkite im

30

Анонимен

преди 8 години

Ne go obesiha toya ubiec na sobstveniya si narod ,a mu davat oshte da govori

29

Анонимен

преди 8 години

Така са го нарочили сякаш търсят Кадафи,имаше такваз версия,че забегнал,къде,къде та в Сирия,излезе несполучлива информационно,но Кадафи кой го караше да сменя цвят туй да не е шоколад с украски цветни дет побегнаха да грабнат разни за късмет,Асад не е от тоз типаж и ботушки разни цветни шоколадени въобще не са му присърце като знае,че всите искат да гепнат като уж техни по ели какво си направление като у нас едно време първо,второ,че и трето като 3 в 1 заедно за всички властващи и още що има.

28

Анонимен

преди 8 години

Ами като не ви отърва продажници.Не искате ли изборите на Сирия да се проведът направо в САЩ.Нищо че няма повече от 15 мигранти.А пък ЦИК може да бъде направо в ЦРУ.Тогава най сетне ще мирясяте.Вие като сте се продали заради няколко хартйики не значи че и др. Са готови да се продадът.Сирийския народ има право да се определят

27

Анонимен

преди 8 години

Рашките са бита карта - по добре да спрат да хвърлят пари за медийна дезинформация, че скоро ще свършат.

26

kokospa

преди 8 години

За какъв "избор"говори Масква като 11милиона сириици са напуснали домовете си!За какви "честни избори" говори мекерето Асад като баща му е взел власта с "честен"преврат!!За какви избори като имаш за съюзници-Афгански башибузук,Иранска армия,теростичната Хизбула,Кюрди....Кой ще гласува??Путин ли?

25

Анонимен

преди 8 години

До бай ганьовщинаРуските военнопрестъпници многи добре знаят, че след като обесят Асад иде ред на Жужи.

24

бай ганьовщина

преди 8 години

ннаше заглавие:"И в Русия песимисти за националното единство на Асад"А в Русия знаят ли ?

23

Анонимен

преди 8 години

В момента Сирия е като ловно стопанство прутежание на Асад и единствено руските убийци имат законното право да избиват местния дивеч.

22

Анонимен

преди 8 години

Oтново манипулация на читателите...

21

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 8 години

няма да може да се провиква от минаретата на Света София, защото над нея ще летят СУ 34

20

КРАЛЯ НА САУДИТИТЕ

преди 8 години

скоро ще му се наложи да си припомни дедовия занаят - да ПАСЕ КАМИЛИТЕ

19

КАТАРСКИТЕ ПАРИ

преди 8 години

дето *** ходи да проси сега са им по-нужни да хранят КРЪВОЛОЦИТЕ от ИД

18

168

преди 8 години

КРЕМЪЛСКИТЕ БАНДИТИ И МИЛИЦИОНЕРИ СА ВИНОВНИ ! ИНАЧЕ ТОЗИ АСАД ОТОТДАВНА ДА Е ОБЕСЕН ! НО СКОРО ЩЕ СТАНЕ ТОВА !!!