55

Анонимен

преди 8 години

"Охранителят видял, че се събират много коли, но не е сигнализирал." Да пазиш една писта (в каквото и да се изразява тази "отговорна" длъжност "пазене на писта") и да допуснеш влизане на външни лица в резултат на което и последващ инцидент с фаталин край за повече от едно лица,... е нямам думи за този назначен на "работа" престъпно бездействащ служител. Пари се дават за работа, пари се дават и за отговорност. Нека сега служителя понесе своята отговорност (различна от порицание).

54

Ni

преди 8 години

Jalko za mom4etata , sled 10 dena dori nqma da gi pomnqt , oshte po jalko..

53

Анонимен

преди 8 години

Просто сравнение. На запад - има ли, или няма писти, според вас? Има ли, няма ли ***, които обясняват че щом те привличат моторни спортове, задължително си малък ***, повлиян от "бързи и яростни"? За още по-големите ***, ще съобщя очевадния отговор - ДА, има писти и НЕ, Няма такива като вас, със псевдоевропейско мислене. И познайте умира ли някой, макар и от сериозни удари на обозначени писти? Познайте и войната по пътищата каква е? НИКАКВА! От там нататък кво да говорим

52

Grom

преди 8 години

Бог да ги прости!

51

Smes kaima

преди 8 години

Vaaaaai, ujkim policaite imali cameri...

50

Hamambair

преди 8 години

O, i ohraniteli li imalo?!

49

Анонимен

преди 8 години

До ИвоИ кой според теб трябва да плати за организацията на тези писти и предпазните им мерки? Аз с моите данъци? Не, не си познал! Който иска да си троши главата, негово право е. Единственото важно е, да не застрашават живота на случайни невинни граждани. Останалото си е ваш проблем!

48

Иво

преди 8 години

Сега тези дето излзиаха и призоваваха любителите на високите скорости да ходят по изоставени полигони и летища да излезнат и да си понедат последствията. То не бяха журналисти, то не бяха министи, то не бяха каки обявени за дрифтърки. Ай сега всички вижте резултата. Докато не се направят истиски писти с правила и обезопасени зони това ще ще продължи.

47

Христо

преди 8 години

И пак ли ще се питаме кой е виновен? Отговора е очевиден за всички - глупостта и простотията на вчерашните пикльовци...Лека им пръст!

46

стефчо

преди 8 години

абе да се трепат ,какво толкоз ви обхвана грижовност? ние сега трябва да изпаднем в тежка мъка ли? (будала човек и вързано куче го хапе...)

45

abc

преди 8 години

По добре да умреш млад и свободен , а не да живееш като роб. Роб като своите родители , роб като твоите баби и дядовци. Роб на свои, роб и слуга на чужденци . НАРОДЕ ???

44

Анонимен

преди 8 години

Многo булеварди има където да се гонят , не е само летището

43

Анонимен

преди 8 години

Пълнолетни са, да си носят отговорност.Не може все друг да е виновен !Да пробва да кара така в друга държава ...

42

Кон

преди 8 години

Напълно подкрепям 47: Каква *** полицейщина навява от мнението "да се забрани и затвори" пистата. Защо? Нали сме вече свободни хора. Само милиционерите още не са си променили мисленето. Няма лошо да карат на пистата, напротив. Да е ясно, че сами си поемат отговорността, включително при смътретн изход - нищо повече не се иска от общината.

41

Загрижен

преди 8 години

Не разбирам злобата?Празна, затворена ПИСТА - няма трафик, няма велосипедисти! Защо, да не си пробват колите, ако искат? По-добре ли е по улиците с 200?Това, че са направили фатална грешка е факт, за който са си платили!Не е ясно защо общината не даде билетчета на охраната да си ги продават докато са там, да пускат по един и да почистват вместо да спят - сега вичко щеше да е ОК!

40

Анонимен

преди 8 години

2:0 за еволюцията

39

Цитат

преди 8 години

"Всеки четвърти млад - мързелив, нито учи, нито работи"

38

Анонимен

преди 8 години

Момчетата от Бургас може наистина да са правели осморки за забавление , а мерцедеса съвсем отделно е надувал по пистата да види колко може да вдигне и се е натресъл във тях.Това не е гонка просто единия не е видял другия и белата е станала.

37

Анонимен

преди 8 години

То това вече е станало, ето и в статията пише, че само и единствено охранителят е виновен, защото не е сигнализирал!

36

Анонимен

преди 8 години

Сега, коментирате без да сте запознати със ситуацията в Сливен. И КАТ, и МВР, и всеки жител знае много добре за гонките на летището, и в Общината знаят, и кмета също. Преди караха по главните улици на града, не че са спрели, но поне в неделя карат на летището. Просто са синчета на богаташи и никой не смее да ги пипне. И как, нали ще си загуби работата. А в страната е трудно, ако останеш без работа, да намериш нова.