58

Johny English

преди 8 години

ENGLISH DEFENCE LEAGUE -----> FOLLOW US !

57

Анонимен

преди 8 години

Че то и до сега имат почти 1000 палежа на бежански центрове.На изборите ще ги видим, на 13 март.

56

Наблюдател

преди 8 години

"Голямата част германци са добронамерени.." си е чиста правителствена дезинформация! Още палят само сградите.....

55

Анонимен

преди 8 години

И да се възмущават германските власти-все тая.Правителства и политици се сменят,народа е вечен.

54

Анонимен

преди 8 години

Когато започнат да ги въоражават и зачестят атентатите ,ще видим колко са "добронамерени" германците !

53

Анонимен

преди 8 години

Абе, големи сте ***. Необразована, нискоквалифицирана ***.

52

Анонимен

преди 8 години

Камиларите обичат да си палят огън да се топлят, 100% мюслитата са решили да си пекнат и агнешка мръвка и са запалили едно огънче на паркета.

51

V

преди 8 години

Един колега е роден в Бауцен и много се радва на случилото се! И като полезна информация за Вас: Горчицата от Бауцен - най-добрата в света. ;)

50

....

преди 8 години

ОО,глупци!Замислете се ,имаше ли бежанци преди да започне арабската пролет?Искал ли е някой от тези бежанци да ходи към Европа?Не, нямаше - имаше нелегални имигранти, сега ги наричат бежанци. ТБежанци са само в Турция и съседните на Сирия държави.Да, всички искат в Европа, никой не ще в съседна мюсюлманска държава. Що? Познай. Ако им се спрат помощите, да видим каква песен ще запеят.

49

до klm

преди 8 години

О, умнико, по-малко от 10% са от Сирия или от конфликтни райони. Стед тия се намъкват хора от Афганистан, Ирак и Пакистан, а дори и от Косово и Албания. Там няма военни конфликти и арабска пролет.

48

klm

преди 8 години

ОО,глупци!Замислете се ,имаше ли бежанци преди да започне арабската пролет?Искал ли е някой от тези бежанци да ходи към Европа?Това са хора с ужасни истории,с разбити от войната семейства,къщи, съдби.. Нямаме никаква ценостнна система. Не ни трябва никакъв ад,ние живеем в такъв.Това са хора и ако имахте тяхната съдба, бихте ли желали и с вас да постъпват по същия начин? Разбира се,че съм против хората,които с лоши намерения се вмъкват между тях,но ние трябва тях да отсраним,а не невинните..

47

Анонимен

преди 8 години

...Докато голяма част от германците са доста добре настроени към новодошлите...Е тоези ме убиха с това!Освен ако не е написано умишлено - с ирония , да ама не!Просто е преписано от наръчника на EUАбсолютно никъде в Европа не са добре настроени към новодошлите!!!20-30 години "интеграция" и вече европа мрзи арабите.

46

Adolf

преди 8 години

Райска "музика" за моите очи като видя такава новина! Браво на тези, които са се сетили за "ускорители" на пожара

45

:)

преди 8 години

Дойчовците лъскат нацистките униформи и скоро ще скочат. Ще е тотално мазало. Купил съм пуканки и бира и само чакам да почне шоуто. Ще видите (отново) на какво са способни нашите учители по хуманизъм и толерантност в Западна Европа.

44

АТАКА Варна

преди 8 години

Не е това начина,тези хора бягат от война,това са майки с деца,това са изтрадали хора,трябва да им помогнем ,длъжни сме да им помогнем

43

доктора

преди 8 години

Да очакваме нощта на Дългите ножове. ....

42

Професор

преди 8 години

Горките хора. България трябва да отвори гранците и да приеме поне 10 милиона бежанци (предимно мъже) за да се обогати генофонда ни. Мъжете да са ***, космати и потни.

41

АТАКА Варна

преди 8 години

Ние от АТАКА осъждаме този варварски акт,всички сме хора и не е това начина за израз на несъгласие.БХК са напълно прави

40

Наздраве

преди 8 години

До БХКХайде да е вермути, че по обичам.

39

Гургул

преди 8 години

До GungorВий се сещате за закона, само когато имате германец насреща си. По закон тези имигранти въобще не трябва да бъдат в Германия, те са пресекли незаконно няколко граници. По закон и трафикът на хора е забранен, колко трафиканта има осъдени в Германия?