18

Ми да

преди 8 години

Къде другаде? Брюксел е свърталището на терористите от всякакъв вид и цвят.

17

Анонимен

преди 8 години

докато вървят по гайдата на краварите няма измъкването на ония европа им е трън в очитевсе марионетки са нагласили да я управляват и тя не се скапвасега с бежанците ще реализишрат замисъла сиама и ония там не са за жалене - пълни *** - слепципочват да приличат на българите

16

bros

преди 8 години

В Схаарбеек такива животни с лопата да ги ринеш... Да де, ама са лоялни гласуващи за господата цоциалисти. Ти да видиш като дойдат на власт, какво благополучие и цоцане на събраното от предходните почва...

15

Анонимен

преди 8 години

Най-издирваният терорист се крил 20 дни в БрюкселСега вече терориста е на сигурно място, защото се намира в зоната контролирана от Русия в Сирия и търпеливо си чака обещаната огромна парична награда от Москва.

14

Анонимен

преди 8 години

До Бойко не БорисовА генерал Атанасов от ДСБ твърдеше, че Сертов е отвлечен и ликвидиран от руските тайни служби и повече никога нямало да видим жив Сертов. Руснаците отвлекли Сертов за да свалят правителството на Бойко, но Борисов.

13

Анонимен

преди 8 години

Аз живея в Брюксел, тук е пълно с араби - пият, пеят, пушат и рускини гушат

12

Анонимен

преди 8 години

Истински Худини. Г-да и г-жи европейци, сами си го направихте, като приехте тая па.сми.на. В Брюксел има повече от един квартал с тях. Берлин и Стокхолм са същата история. Няма голям европейски град, който да не е окупиран от тия. А Меркел блее "Елате повече!". На времето Муамар Кадафи беше казал "Няма нужда от тероризъм в Европа. Там вече има 50 млн. мюсюлмани от арабски страни, те превземат континента.". И всичкото това си го направихте сами.

11

Бойко не Борисов

преди 8 години

Белгийската служба за сигурност е като българската ДАНС. Нашите кавали дириха бившият си шеф Петко Сертов сумалък ти време, че и с хеликоптер биля. Накрая благоверната му отиде в Гърция и си го прибра.Белгийските копои да ползват челният ни опит и да пратят някоя ханъма, тя ще го прибере. ХА ха ха!

10

koko

преди 8 години

мнооооо са *** всички ченгета .за френско-белгийските да не говорим....

9

11

преди 8 години

Туй вече го пускахте преди 3 дни.

8

Анонимен

преди 8 години

И мен толкова ме е страх от Бъчвароваче няма да бягам но страната,но ще се скрия в миша дупка.Това ГЕРБ са толкова страшни

7

Анонимен

преди 8 години

Където си поиска, там ще се крие. Що пък си мислите, че се крие? Всичкия ЕС е един голям разграден двор, а към настоящия момент - една огромна ***.

6

Анонимен

преди 8 години

Бандитите бягат, защото ги е страх от ГЕРБГалеви избягаха, Брендо и много други дребни рибиКато видяха метлата сега ще избягат всички престъпницище живеем на чисто и ще пеем песни за стабилността на лодката на ГЕРБ.

5

Анонимен

преди 8 години

Белгия трябва да бъде съдена и наказана за подкрепа на тероризма.няма обяснение какво правят там милионите ислямисти които тероризират народите на Европа!

4

Анонимен

преди 8 години

Какво ни интересува тоя?Пишете пак за ген. Борисов как мете корупцията из България. Всички бандити треперят. Треперят и се опитват да бягат. И бягат, но ген. Борисов ги застига! И после с метлата!Пишете за успехите! Всеки ден нови магистрали, гари, спортни зали. Пишете как хората вече са усмихнати, има оптимизъм в страната. Милиарди пристигат от контрабанда.Пишете за външно-политически фронт. В най-силните съюзи сме. Всички ни уважават, посрещат ни.Пишете!

3

Garibaldi

преди 8 години

И винаги намирят някъде чисто нов паспорт из между руините или ни показват снимка. Това ни стига, за да повярваме на всяка измишльотина която ни пробутват.Чрез телевизиата станахме всички зомбирани. Нямаме критично мислене и не успорваме нищо от това, което ни прокарват. Правим само асоциации. Арабин = терорист.

2

Garibaldi

преди 8 години

Филмът продължава.С технологията, която притежават модерните страни могат да снимат космите на *** на бедуините в пустинията, но как ли тези терористи от ИД ги изкарват някакви неуловими супермени. Да ви припомня, и при фашливия атентат на Шарли Хебдо отново "терористът" някакси избяга.Но ние продължаваме да се връзваме на всяка историйка. Значи си заслужаваме службите да ни се подиграват.

1

Анонимен

преди 8 години

Кой го знае къде си пие мастичката сега и си наема руси красавици.