25

Анонимен

преди 8 години

Дебелян Пеевски вероятно е свалил 20-тина кила от нерви.

24

Анонимен

преди 8 години

До До 2плювалник му кажи и го зарежи...........хахахахя

23

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЧервена мъкаааа и омразаааааа.....аматьорите играят по селата.....кой е там ...кой.....един залязващ изкуствен експеримент на комунистите........в момента наследниците на *** злобеят срещу отбора на народа защото са напълно безсилни срещу хода на цивилизацията.

22

Анонимен

преди 8 години

До До 2какво ни остава на нас червените освен злоба и мъкааааа.....аматьорскаааа...хахахаха

21

Анонимен

преди 8 години

На тези *** от Гейарена трябва да им се забрани носа си да показват на запад от Калотина. Не останаха вече географски обекти , които от Гейарена да не са ги открили. Скрийте им международните паспорти на тези подуенски ливади. Да си играят с Монтана , Враца и Видин и на друго място да не се показват. А съгледвачите на Челси и Арсенал ще гледат Краев на ливадата.

20

Анонимен

преди 8 години

Левски са на трето място при положение , че три отбора които в миналото първенство им скъсаха задниците ги няма в групата. ЕЙ голям обор е тва Левскиньо. С голем тренер и спортен директор. Ама нещо мега звездата Краев отново не бележи. Защо бе Мунчовци ? Или Вие си мислите че Венци, Матондо и Нар ще бележат ? А дано ама надали. Най- добрия таран в момента след напускането на Асприля в България е Преслав Йорданов. Може би съдията трябваше да изгони трима от Л---ец за да може Левски да вземе точка

19

Цецка

преди 8 години

До ЛАВИНАТА МАЧКАААААААЦЕЦКА ... Ама ,,ЛЕЦКА,, няма да е даже и ТРЕТА...

18

ЦСКА

преди 8 години

И през зима и през лято, СИНЬОТО сакато...

17

Анонимен

преди 8 години

е па левски че станат софийски шампиони

16

история

преди 8 години

Има две исторически личности, които са святи, а някакви подуянци и коматевци петнят имената им.

15

Левски или Смърт

преди 8 години

Въобще не ме интересува че пеевски и Бойко са новите чорбаджии в ЛЕВСКИ важното е че мачкаме наред и ако не тази то догодина сме в Европата най малко на полуфинал за ШЛ или на финал за купата на Европата виждам потенцияла в нашия състав виждам переспективата момчета се борят и блъскат разбира се все пак е футбол не е балет е не сме дрийм *** от времето на Мъри но все пак за нас ще се говори тепърва не само в Европата пък те Лудогорец ще свършаот парите като цска но БОЙКО и ПЕЕВСКИ никога

14

gost

преди 8 години

искам да попитам градев и тонев доволни лиса от изхвърлянето на литекс и без нас не станахте шампиони с тая умряла селекция и иляна раева ви осмя срамни и жалки *** няма титлаа няма купа има само грозна тишина

13

До 2

преди 8 години

Левски е най-изпадналия отбор в слънчевата система, а феновете му са най-затъпелите типове в нашата галактика.

12

onz

преди 8 години

До Набил Еженавинемой бара на ората жените с мундар ръки, саждо

11

ЛАВИНАТА МАЧКААААААА

преди 8 години

Чорбарите ряпа да ядат!(без сол. Само варена ряпа.)В крайното класиране на българските отбори между ЛЕВСКИ и Ц(*цка ще има към 50 друга отбора.Хахахахааааа (б.а. Това е ЗЛОКОБЕН смях!)

10

Анонимен

преди 8 години

До ЛАВИНАТА МАЧКААААААА Смени дилъра , много си зле

9

ставри

преди 8 години

До ЛАВИНАТА МАЧКАААААААСлез,слез на земята,бацеИли те хванал някакъв нов грип?

8

Анонимен

преди 8 години

Така си, играта беше мъка на този мач. То, това ръргби ли е, или футбол. Вече не ми се и гледа това първенство. Сега така ли ги учат, толкова ли си могат. Това е някаква биткаджийница съвременния футбол.

7

Анонимен

преди 8 години

Днес вълшебното трио на ФК БОСТАН Пеески ,Бойко и Цацаров бе безпомощно

6

Анонимен

преди 8 години

срещу големите подуенци могат да бият само и единствено със силна съдийска помощ(поне два червени картона, дузпа и силни нерви на ръководството на противника), друг вариант на този етап не се вижда!