116

Пак аз

преди 8 години

Най напред се огледай в огледалото. Жалко ........

115

аааааааа

преди 8 години

да правят избори вече ,че тоя сбърканият Радан не се търпи,президента за когото гласувах също!

114

да

преди 8 години

Тук е напълно прав .Кънев никога не е бил политик ,а политическо ДСБ инженерство-неуспешно .

113

Син Шамандурник

преди 8 години

Каква кръв, бе Анонимен 151 и Чия кръв? Ако мислиш за моята-не ти е вярна сметката.България е на Евгени Дайновци и Иван Костовци, които лъгаха, мамеха и продължават да лъжат, мамят и пият кръв. Търси кръв от тях.Дайнов нямало да спи, докато не свали кабинета. И защо ще го сваля. За да може пак да граби от бюджета и от евро парите за изследване на Килотите на баба си и да си оборудва сараят в Минджа. Сарай по-голям от доановия.Вие акъл нямате бе хора. Защо не виждате кой и защо ви клати!

112

Анонимен

преди 8 години

Нито ГЕРБ нито никой вече не може да бъде изритан от политиката при наличието на смугъл електорат. Без кръв няма да стане или по-добре да отправим молитви, защото и Господ понякога си знае работата...Не спирам да вярвам, че България ще бъде върната на българите - интелигентните и ЧЕСТНИ морални хора. Амин!

111

Анонимен

преди 8 години

За Ц.Ц. съществуват само Пеевски, Догановци, Куневици, все отбор юнаци, а ако някой не е удобен - не съществува :).

110

Добро утро!

преди 8 години

Че този Радан Кънев отдавна не съществува за никого, освен за Иван Октоподович Костов и за "Проф. д-р по нещо си и незнайно защо и незнайно от къде" Евгениййй Мижитурникович Корупционистич Дайнов, синият шамандурник, синът на ченге, докторантът на АОНСУ към ЦК на БКП, стипендиантът на Фондация Л. Живкова.

109

Анонимен

преди 8 години

*** и нахален ***, две думи не може да каже, само предъвква някакви шаблони. Пълна липса на интелигентност, култура, елементарна образованост и всичко това в съчетание с безсрамна наглост

108

Анонимен

преди 8 години

ВЯРВАМ НА ДВАМА ДУШИ НА 100%---БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ...ТЕРТИЯ МАНДАТ Е НЕИЗБЕЖЕН.

107

Анонимен

преди 8 години

""Само , че ГЕРБ печели вече 10 избори , а твоя Станишев ...""....................................Ето тука разсъждаваш като глупав партиен кадър (номенклатура) каквото най-вероятно си ...Изборите ги печели Бойко ВЪПРЕКИ цветанов. Но ако конете с капаци като теб продължават да се множат в Герб, скоро ще дойдат и загубите.

106

АК

преди 8 години

Мдааа, трябва да раздам справедливост на Цветанов.Както на Чаушеску.

105

Анонимен

преди 8 години

Само , че ГЕРБ печели вече 10 избори , а твоя Станишев за няколко години затри БСП до селска партия . Така , че ползата ти я смятай .

104

Анонимен

преди 8 години

Вредата за Герб от Цветанов е по-голяма от ползата от него.

103

Анонимен

преди 8 години

Интересно Миков-водката какво разбира от политика та се занимава с нея . Като си отговориш на този въпрос ще ти стане ясно .

102

LOL

преди 8 години

Тоя кълач Цецо е гола вод с рибка в джоба!Той незнае КАКВО е политика,а се занимава с нея!Нещастен червен гурел!

101

Анонимен

преди 8 години

Станишев няма никакво образование , Първанов също . Освен ако не смяташ , че история на БКП е някакво образование . И какво общо има демокрацията с наследници на мандраджии .

100

бореца

преди 8 години

За мен и двамата не съществувате!Нещастници такива!

99

Анонимен

преди 8 години

Това племе другарю търпя 35 години един овчар без никакво образование за Държавен глава , твоя любим Тодор Живков . Така , че след него всички са най малко професори .

98

Анонимен

преди 8 години

колкото и да плюят другарите , тепърва ще видят кон боб яде ли . Да се готвят за големи арести от БСП .

97

Анонимен

преди 8 години

Жалко племе, толкова ли не може да излъчи двама по умни от Боко и Цоко да го управляват ?Та нима това е цветът на нацията ?