4

toko

преди 8 години

Лично аз по-често ползвам белени сариди,купувам ги за около 30лв килото,с черупката са около 20лв.Пръжвам ги за 3-4 мин. в тиган с мазнина(който,каквато предпочита) и малко преди да ги сваля от огъня, слагам и ситно нарязан чесън.Сол и лимон на вкус.Страшно въврят с бяло вино,бира и водка.

3

Лудия

преди 8 години

Аматьори.....прочели,превели,недоразбрали,написали. Автора някога докосвал ли се е до скариди ...16/20 примерно. Аматьори.

2

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАвторът е изгубен в превода

1

Анонимен

преди 8 години

Половин чаша Сос Уорчестър??Този дето е писал рецептата, никога не е вкусвал Уорчестър ми се струва.Това е почти цяла бутилка и е невероятно много като количество.За овкусяването на кило - кило и половина месо се ползват 2-3 супени лъжици.