62

Sasho Polyaka

преди 8 години

TEZI GADNI VIZANTIJCI SAMO ZA BOJ STAWAT!!!

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен: - "Тоз умен адвокат на кое залага"Този адвокат сигурно има добра идея какво трябва да направи. Във всеки случай неговият ход е много пъти по-интелигентен от правенето на мътни блокади. Ако се намеря повече като него, ще се получи добро въздействие. Въпрос на време.

60

Анонимен

преди 8 години

Сега гръцкия съдия от съда в Серес ще осъди Ципрас, Меркел и гръцките фермери или ще тегли една майна на тоз адвокат и ще иде да си пие узото с пресни маслини и домати набрани от двора на някой гръцки фермер. Тоз умен адвокат на кое залага.

59

без майтап

преди 8 години

Български адвокат не може да съди гръцките фермери. Само гръцки съд може съди гръцките фермери!

58

Анонимен

преди 8 години

тоя адвокат явно е решил да става за резил:). Как точно ще докаже това което иска да докаже? Явно е решил да влезе в прожекторите, но не разбира че в правото не важи принципа "всяка реклама, дори и лошата е реклама". Ще стане за резил:)

57

Анонимен

преди 8 години

Да се намери обходен маршрут , това ще е постоянно положение и Гърция трябва да се заобикаля като чумава.

56

ЛЕОНИДАС МЕНЕЛАИ

преди 8 години

ГРЪЦКАТА АРМИЯ Е ГОТОВА ЗА БОИ..ИМА 300 ТАНКА В СОЛУН И РЕГИОН ''СРЕДНА МАЕКДОНИА''...ЩЕ ТРЪГНАТ КЪМ СОФИЯ, САМО ПРИ ЕДНА ЗАПОВЕД.

55

Анонимен

преди 8 години

Да затворим границата за коли с туристи през април , те само от това разбират, като им бръкнеш в джоба .

54

Анонимен

преди 8 години

браво на адвоката и срам за Българските държаници. че все още не са завели и те дело.Гърците трбва да се осъдят и всеки един българин да получи макара и по 1-2 лева в сметката си за това че гърците целенасочено рушат нашата икономика а това рефлектира у всеки българин.

53

Анонимен

преди 8 години

Гърците се надяват да изклинчат още, да им се опростят задължения, да се разсрочат, да не плащат... Още не са разбрали, че безплатен обяд няма! А нашето правителство е на ниво селска кръчма и никога не е реагирало своевременно на нито един проблем. Винаги се е влачило късно след събитията.

52

Анонимен

преди 8 години

Не се чудете на гърците. И у нас е така. Когато протестират отиват на орлов мост и ограничават съгражданите си живеещи в младост. Не отиват пред президентството или пред МС. Винаги срещу беззащитните.

51

до 69

преди 8 години

Чакай малко подигравките са към гейберасткото правителство. Даже и оня Московски си призна че досега такава гавра не е имало ама оставки не подават.

50

Муравей

преди 8 години

Язе съм со гърците да го ***?

49

Решенито

преди 8 години

Пеевски да застане на пункта и да затвори границата

48

До 57

преди 8 години

Веселяка, като протестират, да отидат и да окупират центъра на Атина! Защо отново насочват мерките срещу нас? Представяш ли си какъв вой ще нададат, ако нашите фермери направят подобно нещо и им затворят пътя? Не може да стоим беззащитни и да чакаме кефа им да отварят/затварят границите! Защо тяхното правителство се държи така пренебрежително с нашите министри и не се среща с тях? Какво още чакаме за да разберем пълното им презрение към нас като държава и народ? Хан Крум в гроба ще се обърне!

47

Членска карта №7

преди 8 години

Не е лошо да се спре достъпа до интернет на тираджии и честни частници(превозвачи), че голяма истерия и простотия се завихри по форумите :-)

46

до 63

преди 8 години

И ти ли не можеш да схванеш, че гръцките фермери действат спонтанно в защита на интересите си. За разлика от България, хората в Гърция имат собствено мнение и не се кланят по 5 пъти на дена на един полуграмотник както е у нас, пък бил той дори самият Премиер.

45

Членска карта №7

преди 8 години

до 56Ако правилно съм ви разбрал Всичката Мара втасала, само ***** си не сресала!Демек, у нас всичко ви харесва, сега като оправите и гърците(с помощта на нашето правителство) и едно достойнство ще ни споходи, стой та гледай! Бива ли да сте така комплексирани и безидейни! Дайте си оправим нашата къщичка, за гръцката да се грижат гърците...

44

Анонимен

преди 8 години

Нито е правилно ние да блокираме границата ни с Гърция, нито е политически далновидно. Кого наказват нашите великобългарски шофьори? Вероятно не тези гърци (румънци и т.н), които искат да правят бизнес и туризъм у нас, а гръцките фермери блокирали границата. Тогава защо затварят нашата граница? Какво демонстрират и прред кого? Парламентът прие декларация и границата ни трябва да се отвори. Министър Московски тотално се изложи - подложи се на превозвачите и на гръцки управници от ниски нива.

43

Анонимен

преди 8 години

Това добре, но май че няма да успее.Защото онези пропускаха по няколко часа .Сега нашите ще са виновни, че попречиха на това.