26

Graciela

преди 8 години

Plnisaeg to find someone who can think like that

25

пръц

преди 8 години

ЕС има още много да се променя и реформира като вече никой не знае какав ще е крайния продукт

24

Анонимен

преди 8 години

А НАШИЯ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС И НАТО КОГЯ ЩЕ ЕЕ ИЗАЩО НИКОИ НЕНИ ПИТА ТОВА БЕ ВЗЕТО РЕШЕНИЕ1999гОТ ТОГАВАШНОТО НС БЕЗ ДА БАДЕ ПИТАН НАРОДА И ТОЧНО ОТ ГЛЕМИЯРОМ

23

Анонимен

преди 8 години

Време е и у нас да има референдум за членството ни в ЕС.

22

Анонимен

преди 8 години

Българските управляващи - ,, обичаме безрезрвно и със синовна обич - Брюксел , САЩ , НАТО и Турция , българите обичаме преди избори, а след избори ги ненавиждаме !''

21

Анонимен

преди 8 години

ОТВРАТИТЕЛНИ ЛИЦЕМЕРИ !!!И ТЕ ПОДОБНО НА ГЪРЦИЯ СА ПИЯВИЦИ ЗА ЕС И ФОНДОВЕТЕ МУ!!!ГЪРЦИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ВЪН ОТ ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Къде отидоха ценностите на Европейският съюз...равноправие..и бла,бла....специален статут...който е командвал парада,пак ще го командва.Нещо много ниско се наведоха пред Англия..Мизерия...

19

wild horse

преди 8 години

Жалко,че англичаните ще гласуват да останат,защото са прости и лесно ги манипулират,освен това какви англичани,там са само ***. Виж,шотландците и ирландците са друго нещо,но така или иначе с помощта на САЩ вота ще е манипулиран. А за нас какво да кажем,само намек,че искаме да се защитим по границата,довежда до грозни заплахи от Брюксел. Децата на робите са си роби....

18

Анонимен

преди 8 години

prez vtorata svetovna voina britancite nasarchavaha evreite kam arabskiq svqt a sega nasarchavat arabiq kam evropa ni luk qli ni mirisali

17

факт

преди 8 години

Ще се изкефя Англия да гласува да се отдели от ЕС. Това е печалния край на тези ***. Ще бъдат бедния остров край богата Европа!

16

смЕх

преди 8 години

А има ли някой който обича Брюксел освен самодоволните нищоправещи брюкселски лентяи издържани от цяла Европа и техните лакеи като нашите "патриоти".

15

:-D

преди 8 години

Щели да вземат най-доброто от двата свята :-DИ от Оня свят ли бе, джанъм!?!

14

Анонимен

преди 8 години

А Северна Ирландия, ако си заобича Република Ирландия, а Шотландия независимостта, какво праиме тогава. Трябва да се измисли нова сценка за пред хората.

13

EUSSR

преди 8 години

Прави са британците. При перспективата за членство в ЕС на ФРБ (Фашистка Република Бандерия) и ТРТ (Терористична Република Турция), както и възможността в ЕС да навлязат милиони африканци, те избират да напуснат и това е правилен избор. Така се лишават от възможността да наблюдават по улиците си фашизоидни бандеровци, кюрдски терористи с турски паспорти и новите мюсюлмани които като видят сама жена на улицата я мислят за ***.

12

anonimen

преди 8 години

da ama nai interesnoto e 4e balgarite s angliisko grajdanstvo nqmali pravo da glasuvat na referenduma ,zna4i Anglia ne gi s4ita za svoi grajdani ,ako izleze ot Evrosaiuza kvo stava s tqx to4no tova pitaxa premiera na sre6tata i toi manka

11

Паметлив

преди 8 години

Дали ще доживеем деня в който български министър-председател гордо ще каже:"Аз не обичам Брюксел, обичам България!"......Щото сега май девиза е друг:"Лижа на Брюксел и пет пари не давам за България!"

10

Анонимен

преди 8 години

Скоро Великобритания ще стане Ислямска Британия.

9

Анонимен

преди 8 години

Бивша колониална империя паразитираща на гърба на Африка, Азия и Източна Европа, но вече в упадък и даже и Шотландия поиска да е независима от нея.

8

Анонимен

преди 8 години

"По време на дебатите завчера вечерта италианският премиер Матео Ренци е предупредил лидерите на източноевропейските държави, че може да получат по-малко средства от ЕС за развитие, ако не помагат в кризата с бежанците, предаде Би Би Си"Сега ще ви извадят и наркоманската игла,наречена еврофондове на която се крепят остатъците от източноевропейската икономика и която държи тази част от континента на командно дишане...да ви имам пробития ЕС:)))

7

Анонимен

преди 8 години

хаха, Англия вече получи каквото искаше - да бъде най-равна от всички. Срещу това англичаните ще си мълчат за германската колонизация на Европа:)това е то пробития ви, скапан ЕС:))