69

рила

преди 8 години

здрав шут по турският посланик и вън от българия

68

Анонимен

преди 8 години

Тоя пък какво се прави на по- умен отколкото е. Типична *** лъже да се къса. Защо не си приятел с Цветанов или Каракачанов или Симеонов а точно Мазен Метю

67

матросчо

преди 8 години

Дори не си го и помисляй, РУСИЯ вече се събуди и няма да ни изостави никога, както Европа изостави Кипър.

66

Анонимен

преди 8 години

9 яшасън, ама ярак, биляазер.

65

еделвайс

преди 8 години

Защо така не се чуват мнения по важни теми на хубавото Наде?! Посланик е там. Освен това е речовита.

64

анонимен

преди 8 години

Тоя в която и да е нормална държава щеше отдавна да е изритан.Само в робска България сме заставени да търпим наглеците,пфу

63

мОХАМЕД

преди 8 години

Никой не вярва на брътвежите на този фес.

62

Наблюдател

преди 8 години

Едно от основните турски оръжия винаги е било лъжата

61

Анонимен

преди 8 години

Изгонете кьопека от България и затворете границата със нашият врг Турция

60

бг

преди 8 години

До Руска губернияКато не можем сами да се управляваме, тогава по-добре турците да се върнат и ни управляват. Поне по османско време е имало някакъв ред и дисциплина. А и вижте сега колко по-напред от нас е Турция и колко по-развита държава е. Сбъркахме, че се отделихме от тях.

59

Анонимен

преди 8 години

Пуйкистан ще бъде разбита и разделена на две,така както беше Германия

58

Анонимен

преди 8 години

До ХитлерНе, но това ще бъде самоуправство! Ако нещо ти откраднат трябва специализираните органи да ти го върнат, а не самият ти насила да си го вземеш. Така е по закон.

57

Анонимен

преди 8 години

Turkey в превод е ПУЙКА,така англосаксонците са нарекли този свой проект,а те милите се мислят за велик народ хаха,кой велик водач ще си нарече държавата ПУЙКА ?С ега като коледни пуйки ва хвърлят на сигурна гибел срещу Русия

56

бг

преди 8 години

Турция има пълното право да се намесва в България и да контролира какво става у нас. 500 години е владяла нашите земи и освен това тук има 1-2 милиона турци за които естествено не им е безразлично.

55

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха! Смях в залата!

54

никола

преди 8 години

Истината е,че се бъркат сериозно.Бавно си подготвят тотално влияниеМечтаят за възстановяване на ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ-дано не им се случи,но много зависи и от нашето поведение.ПОСЛАНИКА ЛЪЖЕ НАЙ-БЕЗОЧЛИВО,но това се води за дипломация.Какво значи и да и не за Доган и Делян-след като няма официално от Турция-значи кажи НЕ-егати дипломатичното държание да шикалкавиш-нито се месим-нито не.Същото правят с Кюрдите-ама няма да стане като с Арменците-тези са по-диви и ще останат!!!ТУРЦИЯ СЕ РАЗПАДА!!!

53

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9111 победи има Русия над Турция ама руската уикипедия, ако прочетеш английската се оказва точно обратното от 14 войни 3 победи за Русия и 11 за Турция.

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 91Русия БИ 11-ПЪТИ КАМШИКА ПО ГОЛИЯ СИ ***.

51

Това не е виц

преди 8 години

До ВицТо вицовете са хубаво нещо, ама сега ще ти кажа една истина. Петър Първи и той се правил на голям разказвач на вицове като Путин, но накрая за да отърве плен в Турция му се наложило да даде собствената си жена в харема на турския султан. Да не се случи и на мадам Кабаева подобно унижение заради политиката ва възлюбения и. След този случай до края на живота си Петър не помислил повече да напада Турция.

50

Анонимен

преди 8 години

!30 души от елита на ДПС със забрана,демек с 130 кутии по СИК няма да се пишат като първи в листи и Местан ще преватизира или ще намига иначе ще мига на парцали,ако нема кутии,някои трябва да се впишат в конюнктурата иначе требва да се лекуват с капки за очи от сълзи,алергия и прахчета,дим и цъвтящи върби,нещо като интервенция на прашоляци,запрашена среда.