10

Анонимен

преди 8 години

Моля не ни занимавайте с разни КЛОУНИ живеещи в някакъв техен паралелен свят.Тези ако можеха да се видят от страни какви *** са щяха да се самоубият НЕЗАБАВНО!

9

Анонимен

преди 8 години

Напълно подкрепям! Сега отивам на дербито с Локо! Какво ще докажат ултрасите на Локо ако ме срещнат 10 човека и ме пребият мен със сина ми?!

8

Анонимен

преди 8 години

Да се забрани футбола в България , така ще могат да интегрират безработните радикализирани хулигани

7

Анонимен

преди 8 години

Създанията на ГЕРБ

6

ДАНС

преди 8 години

Какъв е този НЕЗАКОНЕН Кодекс на Честта , ДАНС знаят ли за тези незакони Арабаконашки истории , нищо ново по тези Земи след 120 години Хайдушките престъпления модернизирани

5

Хора събудете се

преди 8 години

Днес - футболни ултраси, утре - кафяви батальони!

4

Lan

преди 8 години

Похвално.

3

Шаран БГ

преди 8 години

Това са глупости на търкалета - както казваше моята баба !! След като осакатиха сума народ - със всякакви средства и способи, сега мръсниците приели "кодекс" Единственото противоборство може да бъде от страна на полицията! Т.е. държавата да си влезе в ролята! Но тя категорично отказва, защото много голяма част от тая пасмина, която изгони хората от стадионите, е /или е на/ "наши хора" и не смеят полицаите да ги пипнат. Къде я конната полиция на социализЪма ?????

2

65

преди 8 години

Прочетете внимателно последното изречение--ако някой сгафи ,ще се САМОразправят както те си знаятТова ако е добър тон.Достатъчно е че полицаите се саморазправят и бият и без причина.

1

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали може да се вярва на тези хора.Спомням си една случка преди доста години.Дучето като му гледам интервюта и е много толерантен и против насилието.Беше ни срещнал с един приятел на ,,Графа,, и съм убеден,че ако не беше на тази оживена улица щаха да ни утупат дрехите,съдейки по това което ни казаха.Провокира ги факта,че аз бях с къси гащета на Левски.Те бяха 7-8 юнака,ние бяхме деца.....