61

Shark

преди 8 години

Какво значи "имаме сделка", ние нямаме никаква сделка. Пишете коректно!! Ние само стоим, козируваме, навеждаме се и чакаме някой да ни оправи.

60

матросчо

преди 8 години

Значи да се готвим за хаоса - крах на ЕС към края на юни 2016. Май , правилно обръщам еврото в рубли, я да не спирам...............

59

анонимен

преди 8 години

минуса на 78 е за неграмотното написване.

58

наблюдаващотдалеч

преди 8 години

Коментарите потвърждават причините България да е бедна! Няма добре живееща държава с *** народ!

57

Кочо

преди 8 години

Така е и най-изгодно за България, да последваме примера на Великобритания, но нали сме колоноия трябва да ни цакат от всякъде.

56

до 81

преди 8 години

До АнонименТи не искаш, защото ти е правена лоботомия в Москва!!!

55

Анонимен

преди 8 години

и бг не иска да е в еврозоната

54

EUSSR

преди 8 години

Британците като не щат да остават в европейския съюз, нека кандидатстват за евразийския. То и аз като виждам каква е переспактивата (бъдещо членство на ФАШИСТКА РЕПУБЛИКА БАНДЕРИЯ и ТЕРОРИСТИЧНА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ е европейския съюз) почвам да мисля, че британците са прави да се откажат от европейския съюз.

53

И що?

преди 8 години

Що, бе? Нямаше да ми липсват.

52

Анонимен

преди 8 години

Слет като Англия си извуюва спецялни права за тях.Защо наще *** не могат да си извуюват също някой неща който бяха от значение за наща икономика.Затова Българина ще си остане винаги второ качество европеец

51

до 76

преди 8 години

тия 64% се променят всеки ден, в зависимост от резултатите от преговорите. ЕС сега отстъпи и ще гласуват за оставане.Пряката демокрация е силно надценена - всъщност хората нямат представа и чакат какво ще им кажат експертите (в случая Камерън).

50

Анонимен

преди 8 години

Видяхте ли демократи, че от хората нищо не зависи.По предварителни резулати от референдума 64% от англичаните искат да излязат от ЕС.Но като се разбра със ЕК министара той така ще направи нещата че ще променят вота на хората.Така че глупаците си мислят че референдумите имат някакво значение.Единсвената държава която се съобразява с свойте граждани чрез референдуми е Швейцария която не е в Европейския Съюз

49

Анонимен

преди 8 години

Британските крадливи ***, както винаги шантажират европейските народи. Откакто се е пръкнал тоя мъгляв остров, само мръсотии прави. Да им хвърля една бомба дядо Иван и да се свършва с грозните варвари.

48

мустафа-али-джагал3

преди 8 години

искам да съм бежанец и да ми дават по 1000 евро на месец.много искам!

47

Анонимен

преди 8 години

Ха, Ха трябва да се признае, че няма по-добри политици от тези на империята. Тоталното подчиняване на Европа спрямо Хобсовата империя на абсолютизма.

46

melis

преди 8 години

какво оставане бре, те направо са си излезнали ама по дипломатичен начин ни го съобщават!

45

Кукувица

преди 8 години

Подготовка за манипулация на референдум. Нищо повече...

44

ЦРУ

преди 8 години

А по Хистъри казаха ли, че британската империя се разпадна след втората световна и от тогава краварите им ефаха ***.

43

Анонимен

преди 8 години

ДО 62Ало .селски. хващам се на бас -Англия ще излезе от ЕС...

42

Брит

преди 8 години

Въпреки всичко това е грешка и най-великият британец Чърчил винаги е бил против, защото или си империя или си нищо. Путин е разбрал поне това.