96

Чуждопоклонник

преди 8 години

Бий ме ГЪРЦИО- Обичам те! Аз съм....***! Пак ще дойда! Българин съм...търпя на УНИЖЕНИЯ!

95

Велко

преди 8 години

Антибългарските настроения в Гърция са ескалирали до много висока степен. В близките 2, 3 години не бих отишъл там нито на море нито на почивка.

94

Anon

преди 8 години

Американците ходят по Карибите на море. Хем близо хем екзотично и относително евтино. В Европа ходят да се щракнат пред Айфеловата кула и да направят оборота и оставят бакшиш дето франсетата не са виждали на Шанзелизе.

93

Natifest

преди 8 години

Oha, ste ima nationalni bulgarski praznichni boikovi trudovi sabotnici za pochistvane na bulgariata ot b*kluka?! Bulgarite ste sabirat solidarni pomosti za bedstvastite bratski elinski fermeri?!:-):-):-) europeiska solidarnost?!:-):-):-) za 20 000 evro godishen minimalen dohod na europeiska glava ot europeiskoto naselenie?!:-):-):-):-)

92

Анонимен

преди 8 години

Ми да горят, бе! Аз на 3-ти март съм на Шипка.

91

здрасти

преди 8 години

аха.. значи ще започва затваряне на цехове у нас.. кои цехове.. ония робовладелските ли.. където работят заключени за без пари.. лоша работа.. 90 % от износа на Гърция минава по море ли.. за средиземноморските държави може.. за другото с тир.. от тук..!!.. ако можеш да ми изнесеш нещо от Гърция за Полша, Чехия и Германия с морския си транспорт.. заповядай :)

90

здрасти

преди 8 години

а, бе на кой му пука за ска паните ви почивки.. границата е затворена и точка.. да вземем да махнем цялата блокада, защото пу тьовците трябвало да ходят на почивка.. каква драма

89

Киара

преди 8 години

Нещо много несериозно се взеха тези гърци. Никой не е длъжен да им трае фасоните, чупките и стойките. Голямо молене беше за европейски заеми заеми сега сме много силни, висяха им носовете по телевизиите сега "ами ще видим какъв коридор можем да отворим, ама не се знае за колко време". Нещастници... Много се радвам че вече съм пробвала смотано им море и извода е, че в сравнение с Испания и Италия НЕ СТРУВА

88

Анонимен

преди 8 години

Балчо, жалко за теб, ако хората, които познаваш живеят на принципа - на другият да му е зле. Аз лично такива българи не познавам, и ще те помоля да не обобщаваш с изказванията си за българите.

87

Балчо

преди 8 години

До Анонимен 109Напротив, доста резервации са с предварително платено капаро. Ще изгорят отново българите, но *** е щастлив от този факт, че е прецакал сънародници. Гърците правят блокада и прецакват българските превозвачи, а българите правят блокада и прецакват сънародниците си. Толкова ни е акъла и затова сме в това положение. Щастливи сме, че един друг се пързаляме. Това при никоя друга нация в света го няма. Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле...

86

Анонимен

преди 8 години

Мога само да кажа на тези които са си резервирали почивки в Гърция: Хахахахахахахахахаххаха....хахахахахахха... хак да ви е.Гъдьовци прости

85

Анонимен

преди 8 години

Кво ми ревете за почивкиНа мен ми се реве за магистралата дето ми я взехаи никой не ми съчувстаПевевски

84

Анонимен

преди 8 години

Заглавието е неточно формулирано. Не хиляди българи горят, а многобройните гръцки хотели, които ще изгорят след като българите си анулират резервациите.

83

да

преди 8 години

До АнонименМного точно казано!

82

Анонимен

преди 8 години

Какво родолюбие паляци ? Че ви плащат трохи , няма съд , полиция , здравеопазване , пътища и какво ли още не ... *** хора влюбени в ромския си обор :)

81

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 99Американският бюргер по принцип счита пътуване до Европа като пътешествието на живота си като под Европа разбира три държави - Франция, Италия и разбира се Гърцияти колко американеца видя последно в Гърция бе умнико? 5, 10 или цели 15?

80

gogo

преди 8 години

На националния празник 3 март,да ходиш да плюскаш в Гърция.***.....

79

Наблюдател

преди 8 години

Гръцката блокада е 1 добър повод българите да открият че има и много други хубави места за почивка !

78

vse edno:

преди 8 години

До здрасти: В голяма грешка сте! Гръцкия износ на 90% излиза през пристанищата им на юг! На север от Ларнака има земеделие и дребно производство. Но тази блокада съсипва бизнеса на хиляди малки и средни фирми, изнасящи своята продукция в Гърция. И скоро ще бъдем принудени да затваряме цехове и освобождаваме хора. Хляба на много семейства зависи от износа ни към Гърция. Кошмарно е да се наблюдава безсилието на Европа...ялов ще излезе този съюз...

77

Любопитен

преди 8 години

А какво търсят българи в Гърция на трети март? Това ни е националният празник, по дяволите, не просто почивни дни, в които да си развяваме задниците при византийците, които се чудят как да ни прецакат! Да горят, много им здраве!