21

ердоганеца

преди 8 години

Направи си сам, разтръби си сам и после беж при НАТО!

20

Анонимен

преди 8 години

Де бе!На всички е ясно че НЕ Кюрдска групировка е отговорна за атентата в Анкара, а Ердоган ползва заявлението за оправдание за нападението над Сирия!22 от военните се оказват летци! Какво е това разузнаване на кюрдите я помислете!

19

Ангел

преди 8 години

Мисля си... По време на Балканската война сме имали половин милион турско малцинсво на 4.3 милиона държавка.И докато нашите в свръхнапрежение на силите атакуват в Източна Тракия - в тила ни( Лудогорието) е мир и покой!Е,те ли толкова са били, мирни,какво ли?А съм си говорил и със стари хора - и на наша страна са учствали.Не в пехотните роти,но са служили.Турците уважават държавата!

18

Анонимен

преди 8 години

Много сте се загрижили за съседите и кюрдите. Вземете ги кюрдите в бегето в такъв случай. Знайте че наште роми ще ви се видят като ангелчета в сравнение с кюрдите

17

Анонимен

преди 8 години

"Кюрдите са 20 млн в Турция,а общо 80 млн в съседните държави."Бай Иване, ти леко се обърка. Пък и факта, че толкова много хора са ти харесали тая глупост, която си казал, това е показателно колко е зле народа у нас в момента. Хайде на един човек като на тебе, да се обърка, може да се прости това. Ама да си човек от типа неук глуп*к без желание да провери фактите и да харесваш глупости, това е непростимо. Липсва жаждата за знания в хората. Масово само глупендри в тая държава остават.

16

Pin

преди 8 години

Разликата между терориста и бореца за свобода е малка, но съществена. Бореца за свобода без страх може да атакува военен конвой (примерно в Анкара или в Диарбекир). Терориста е страхливец и може да взривява само вагони с майки с деца (примерно на гара Буново).

15

бг

преди 8 години

Еми така е при демокрацията. Ако беше по времето на султаните, всички кюрди щяха да бъдат оковани в тежки вериги и изселени в някое кюше на държавата. Щяха да ги изгонят с камшици и бичове по гърба. Заради золумите на кюрдите. Обаче тоя западен модел на демокрация позволява такива неща да се случват дори в силна държава като Турция.

14

Поп Грую

преди 8 години

ЗАПОМНЕТЕ - ТОВА НЕ Е АТЕНТАТ. ТОВА Е ДИВЕРСИОННА ОПЕРАЦИЯ срещу турската армия.Когато угнетените ликвидират тираните това е тероризъм, а когато американците взривяват болници това е "Sorry"???

13

Марин

преди 8 години

До тракиец, македонец или марсианецаНяма такова нещо като 16-ти сват. България е демократична страна, член на ЕС. Нещо, което страни като любимата ти Турция никога няма да бъдат.

12

Анонимен

преди 8 години

До TRAKIEC_ORIGINALПо добре е да ни занимават с 64-тия свят където се намира путаранова Рассия.

11

Поп Грую

преди 8 години

28:1 в полза на Вовка.Волейболен резултат.Сори, шопи, странжи, одисейковци и разни други тюркомани(да не се бърка с турци!), но опять до макарите ви влезе... Ако ви бяха възложили да бесете Левски, сигур щяхте да го дърпате за краката, пoганци ниeдни!

10

Марин

преди 8 години

Стига сте ни занимавали със третия свят.

9

Анонимен

преди 8 години

Великият турски аскер не мой стигне до огневия робеж хаха

8

Западноевропеец

преди 8 години

До 24НЕ

7

Бъдещето

преди 8 години

ЕС ще се разпадне. Източноукраинските републики ще бъдат признати за отделни държави. Кюрдистан ще бъде признат за отделна държава. Ирак и Сирия ще се прочистят от турския и хамериканския башибозук (ИД, Ан-Нусра). Бавария ще бъде призната за отделна държава. Меркел ще падне от власт. Източноевропейските републики ще се ориентират към Русия. Тръмп ще стане президент.

6

Западноевропеец

преди 8 години

Кюрдите нищо няма да постигнат. Турците ще ги смачкат.

5

юнака

преди 8 години

Кюрдитуе се събуждат вече,в Ирак си имат държава в севрна Сирия е тяхна,сега е наред 20млн кюрди в Турция да си направят държава с столица Амед-диярбекир.Кюрдите се множат правят много деца и до 20г. ще са мнозинство в Турция.

4

ГУРБЕТЧИЯ е тЪЪЪп

преди 8 години

До ГюрлутчияТози път кюрдите ще бъдат подкрепени от ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ и ще размажат Турция. Кюрдистан ще бъде отделна държава, а Турция ще трябва да плати репарации към всичките си съседи + Русия.

3

Рали1

преди 8 години

"Дордето народите бъдат разделени помежду си с машинациите на своите всевъзможни империи, конституции и републики и дордето тие,из сляпо едно низкопоклонничество към божиите помазаници,гледат един на други като на врагове,дотогава не ще да има щастие на земята,не ще да има бял ден за човекът."-Хр.Ботев,в-к "Знаме".1923 г. Турция,Франция и Англия анулират Севърския договор и разделят Кюрдистан между няколко държави.Рано или късно насилствено разделените народи се събират!

2

Анонимен

преди 8 години

Тая декларация идва някак си много, много удобно за Турция... Ъхъм...