9

Анонимен

преди 8 години

Не знам за свекърва, ама ако тъща ми е като тази на снимката бих я ....л

8

Зет като мед

преди 8 години

Колкото по-далеч, толкова по-добри отношения. Виждаите се радко, за да са празник срещите ви. Ако се виждате често няма как да не ви е досадно дори и с най-прекрасната свекърва. Моята съпруга има късмет с разбрана и усмихната свекърва, но пък баща ми е (свекъра) е чешит и това е голям проблем за съпругата ми .. както и за мен. Сложни са тежи отношения и трябва баланс между толерантност и директност. Златната среда.

7

аааааа

преди 8 години

как да се разбираш с проста *** ,която е нечистоплътна и не си реже дори ноктите ,а ги ползва за търмък,жена която на младини е била и шавлива,която не е никаква домакиня ,която говори на мъжът ти против теб и те кълне и се радва ако имаш здравословен проблем,иска непрекъснато пари от сина си,за сметка на внуците,която се интересува от отровни отвари от татул ,която не е шофьор ,а знае ,че антифризът е отровен ако се погълне,която ти носи някакви хлябове от ходжи и държи да ги ядеш

6

Хм

преди 8 години

Като се замислиш,жените са в по-лошо положение по тоя въпрос...По нашия край има такава приказка:Ако искаш добри отношения,трябва да си пиеш ракията с дядото(тъста) и да опънеш бабата(тъщата)!Няма нужда да е редовно-колкото да ги уважиш.Лош вариант е да ти се падне дядо-трезвеник и фригидна баба.

5

ШибиРиби

преди 8 години

Принципно погледнато допускайте свекървата след предупредителен изстрел във въздуха след което дръжте пръста на спусъка.

4

Така е

преди 8 години

До АнонименТочно така е !!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Принципно гледайте да Не допуснете да имате свекърва !

2

Анонимен

преди 8 години

Пострадал зет.никога ама никога,не допускайте,тъст,тъща до вас.Всяка жаба да си знае гьола.Друго,те винаги си остават чужди хора.Живейте живота си,без тях.Вземане да ване,никога.Приемайте ги като външни хора.Ако ги допусните и най-малко,до себе си,живота ви ще е ад.

1

123

преди 8 години

Тези отношения в България са пословични. Прекалено близките отношения, това че родителите помагат повече от колкото трябва с пари, отглеждане на децата и внуците, поемане на ангажиментите на вече пораснали те им деца и дори изземва не на функциите им, докато колелото не се завърти повторно. Безумието да казваш майко, татко на някакви чужди хора, в крайна сметка майката и бащата са едни, тежките роднински взаимоотношения...шуренайки, лилинчо....ужасно.