15

Шаран БГ

преди 8 години

Че е разкрито - добре. Няма нужда от "ура". За това им се плаща!Някъде някой да е написал, че на някой счетоводител в края на месеца му е излязъл баланса точ в точ ? Интересно ми е ,каква е разликата между тежко и леко, между жестоко и нежно, убийство ? За леко и нежно ли дават "условна" ?

14

Анонимен

преди 8 години

До сега несъм чул за разкрито убийство от нашите милиционери!Те са активни само при получаване на пари /от всякакви източници/ и при демонстрации за пари.

13

Анонимен

преди 8 години

Добре,че са швабите......

12

Бил

преди 8 години

Ще изкажа една хипотеза, която си остава само хипотеза на това което се е случило защото не са съобщени подробности. Варненеца се е забъркал с жената на германеца и след като е започнал да живее в тяхното жилище, той или двамата прелюбодейци са замислили да отстранят излишния в тройката съпруг. Неблагодарния, безчестен, прелюбодействащ варненец е изчакал подходящия момент и е последвал германеца за да го ликвидира и така да вземе жената и дома на германеца и да сбъдне "германската си мечта".

11

Анонимен

преди 8 години

До Хей Джо 4А той табелка "убиец" ли е носил?

10

вундербар! зер гут!

преди 8 години

Ако не бяха немската полиция и немските следователи, това убийство щеше да остане неразкрито. Поредното неразкрито убийство в България. Но сега убиецът ще бъде съден и по немските закони и едва ли ще бъде пуснат под гаранция за да може да избяга, каквато практика има у нас. Едва ли ще получи и тригодишна условна присъда, само защото е признал вината си и делото ще се гледа по съкратената процедура, както става в бегето.

9

Анонимен

преди 8 години

dobre 4e nemskite policai, ne sa bili razkvartirovani v panelkite na nasite 4engeta... 4e sa moese da ima kolektivno pogrebenie...

8

Ауслендър

преди 8 години

аКО НЕ Е ИМАЛО немска намеса в разследването, нищо нямало е да бъде разкрито...факт!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Храни куче да те лае. Немецът му е дал дом и работа, а той го е убил. Комплексар и ***. Живея от дълги години в Германия и виждам, че малко българи се интегрират тук. Повечето интегрирани са студенти, които успяват да завършат в Германия. Но останалите само стоят и мрънкат, как немците не им давали работа и стоят и се напиват по дискотеки и си избиват жалките комплекси с побоища. Все се чудя как да им се даде работа на такива хора, след като са необразовани.

6

Анонимен

преди 8 години

Когато хакнаха кредитната ми карта, ходих 4 пъти на разпит при кварталния, полицията и накрая в икономически престъпления или нещо такова. Всички ченгета се чешеха по главите, питаха ме каква е разликата между кредитна и дебитна карта и защо моята няма пин код. Писаха, писаха, пълнеха едни доклади в мърлявите си офиси и после ми изпратиха известие, че са прекратили следствието поради... това, че извършителят не можел да бъде установен. Ето това е родната полиция!

5

Анонимен

преди 8 години

Правилно е ФРГ.

4

Анонимен

преди 8 години

....а материалите по него ще бъдат трансферирани във ФРГЯвно някой е измислил машина на времето...

3

Джо

преди 8 години

Убиеца живеел в дома на убития. Колко държави и колко служби са нужни да разкрият толкова сложно убийство и толкова добре скрит убиец?

2

лош

преди 8 години

Албена и максим ще бъдат на концерта на Васко Василев на 29 февруари в Арена Армеец

1

реалист

преди 8 години

По-вероятно е немците да са разкрили всичко и като са пратили материалите у нас , местните полицаи, които иначе един акт за нарушение не могат да напишат без правописни грешки, са се писали и те като участници в разкриването