36

Тодор Грибнев

преди 8 години

Преведох пари за закупуване на ново магаре и за акта от 100 Лв.,старото, този който го е купил ,не желае да го върне.Другото е ужасяващо,що за *** са тези,които могат да направят акт на човек в тази достолепна възраст?Докато България е хАмериканска колония ,така ще е!Тодор Грибнев. привет от Германия.

35

иванка петкова

преди 8 години

Как не се срамуват от мръсните си дела някой чиновници? За едно отсечено дърво и то в градината му... А тези дето унищожиха горския фонд на България да сте чули някой осъден и влязъл в затвора ,или поне глобен със солидна глоба ?? Няма такава държава , която да унищожава най-бедните си граждани по престъпен начин! Съжелявам ,че нямам пари да помогна , защото водя дело за извършено престъпление срещу мен и съм сигурна ,че съдебната система няма да накаже престъпника с цялата строгост на закона!

34

Питам

преди 8 години

А с *** инспектор дето му написа акта какво правим?

33

От Австралия

преди 8 години

Някой от форума даде идея да се откупи магаренцето, което ще зарадва най много човека. Опитахме българи от чужбина да преведем но няма международни банкови кодове сметката и не успяхме. Колко мъка и мизерия в тази наша страна. Обичам Родината, но мразя държавата.

32

Анонимен

преди 8 години

Върнете му магаренцето бе!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Добра идея, но по възможност откупете неговото магаре, ако не е заколено вече. Той знае на кой го е продал. Магаретата живеят до 50 години, не са вещ, живи същества са и се привързват, както кучетата. По-добре е да му върнете неговото магаренце!

30

ha ha

преди 8 години

Добре де, на човека му трябват 100лв, за магаре и още горе долу толкова за новата глоба, и за това трябва да се теглет нови 2.милярда лева ли? Ай стегнете се малко там у парламента и му опростете глобите на дядото.

29

Cleo

преди 8 години

Точно така, стимулирайте хората които нарушават законите! После 'що сте на това дередже...

28

Анонимен

преди 8 години

Aа,чакайте,сега!Правителството е заето с толкова важния въпрос да тегли нов 4,5 милиарда лева заем,мисли се усилено,как да се "разпределя" и особено важното,как да се "усвоява",а вие сте тръгнали да го занимавате с магаренцето на дядо Асен,пък и с някакви си мижави пенсии на старчоците по селата.Каква е тази деструктивност,с която искате да дестабилизирате най-стабилното правителство!Знаете ли,какво ще се получи,каква анархия ще настъпи ако бъде дестабилизирано това правителство?!

27

Анонимен

преди 8 години

Хайде и управляващите да се бръкнат, не само да взимат.

26

вал

преди 8 години

Днес.бг, не е само този дядо. Стотици хиляди стари добри хорица мизерстват по селата, забравени от деца, внуци, държава и общество. Гадна държава да му .....Прекрасна родина и отвратителна държава

25

Добри

преди 8 години

Добра кауза, нека който е в състояние и му е на сърце да отдели да отдели за дядо Асен.

24

tr

преди 8 години

имаме в голямата кошара 240 магарета и магарици, да влезе дядото и да си избере имат обаче общ кусур крадливи са ,да се чуди човек хем магарета а хем крадливи , но той да не се притеснява а да бие с пръчката яко

23

An

преди 8 години

Браво! Чудесна кауза!

22

аз

преди 8 години

нека които иска да помогне да го направи .без да обиждам коментиращите да си коментират на воля защото малко останахме ХОРАТА

21

Анонимен

преди 8 години

Не може само читателите да дават! Дайте и вие ДНЕС БГ!!!

20

Анонимен

преди 8 години

няма държава добре че още има хора

19

Анонимен

преди 8 години

Работи си сметката, тъкмо преведох.Освен да се надяваме, че парите ще му свършат някаква работа, кой ще се хване с издалите глобата?

18

иво папазов

преди 8 години

аз имам една идея, така и така тея патаци в правителството нищо хубаво не правят,защо поне всеки месец от всяка партия да събират по някопй лев и да даряват на различни организации .или старчески домове,сираци, като този дядо и т.н....някой ще кажат,че ще си правят реклама ,ама барем нещо добро да направят ,да не казват колко са дарили,ей така да ни хвърлят малко прах в очите

17

Байко СтойнЕ

преди 8 години

Пасушка магарушка :))