21

Кон

преди 8 години

Валерия няма представа как се кара автомобил в България, затова статията и, въпреки циничния натурализъм на описанията, има хумористичен характер. Наистина е трудно обяснимо, как навлязъл в насрещното движение се блъска в задната част на автомобил? Кой е глупакът в случая - загиналият, автомобилът пред него, или авторът на глупостта?

20

Жан Габен

преди 8 години

Шофьорът навлязъл в насрещната лента, ударил се в задницата на "Субару" - хаххаха, невроятно, но факт

19

ha ha

преди 8 години

Само в България докато си караш в насрещтната лента някой може да те блъсне отзад, и точно така е станало във вторият случай.

18

онз

преди 8 години

нещо им нема имената или инициалите, да не са специални и тия?

17

Анонимен

преди 8 години

Две неща трябва да ги има, за да се оправи движението по пътищата - по-леки наказания и те да се налагат винаги. Пътят за това минава през премахването на КАТ като особено вредна структура за безопасността на движението. За съжаление това няма да стане и повечето хора са с промити от КАТ мозъци и искат под диктовката на КАТ все по-строги наказания, а това винаги води до по-лошо, т.е. хората реално искат да стане по-лошо.

16

До 17

преди 8 години

Омразата ти не е насочена в правилната посока - държавните органи, които не прилагат закона към изброените от теб случаи, т.е. към КАТ. Ако КАТ прилагаше винаги закона, нямаше шофирането ти да е тото-лото, както си написал. Никъде по света закона не се спазва само по добра воля. Навсякъде по света държавата със сила е наложила спазването на закона, като е налагала и налага наказания при всяко нарушение.

15

Анонимен

преди 8 години

Номер 14,Това твоето си е чиста проба злоба и омраза и разбира се за нищо не става.

14

До 14

преди 8 години

И ти си сред масово заблудените от КАТ, че огромните наказания записани в закона ще спрат нарушителите. Това никога и никъде по света не е станало. Където по света се спазват законите, хората ги спазват защото знаят, че ако ги нарушат ще бъдат наказани. Самото записване в закона на огромни наказания без те да се прилагат винаги при всяко нарушение, води само до по-лоши резултати, както е в България от 26 години и както ти искаш да продължава и занапред.

13

Анонимен

преди 8 години

Караш без книжка - глоба 5000 лева. Ако не платиш до месец - блокиране на заплатата. Ако нямаш заплата - разпродаване на имуществото. Ако нямаш такова - принудителен труд по временната заетост докато си платиш глобата.

12

До 9 Веско

преди 8 години

Ако КАТ всеки път го санкционира, когато шофира без книжка, както изисква закона, всеки един много бързо ще спре и да мисли да шофира без книжка. Въпросът е в нагласата - ако всички сме убедени,ч е направим ли нарушение, неизбежно КАТ ще приложи закона и ще има санкция, няма и да помисляме да нарушаваме закона. Сега е обратното - огромни санкции записани по искане на КАТ в закона, които се налагат много рядко от КАТ, примерно при едно от 50000 нарушения, а това е огромен проблем.

11

Минго

преди 8 години

Както казва "най-добрия шифеор"-"Книжката не кара колата, човека кара колата"

10

Жоро

преди 8 години

''тръгнал да изпреварва и се забил в електрически стълб'' :)браво, добре че няма невинни жертви

9

Анонимен

преди 8 години

това е добра новина - двама убийци по-малко

8

Веско

преди 8 години

До РеалистПричината не е в КАТ. Дори и да го спрат, какво могат да му направят в нашто хуманно и толерантно общество? Знаеш ли поне една причина гражданина нарушител да НЕ кара повече автомобил?

7

Анонимен

преди 8 години

Някой някога да е видял (чул) за правоверен (?@%%#^%) в учебен автомобил???

6

вън

преди 8 години

Да се закрие безполезното МВР! Всички полицаи начело с министърката си на борсата на труда.

5

Анонимен

преди 8 години

Palni *** v bG e Frageform s pari vsi4o stava i podkupi mutrite uj Darenie pravat na zz Sega na ba4vativa polizaite s zigari v usta se gavrat s Normalnite Hora a mutrite na Svoboda kradzite ubiizite na svoboda

4

Реалист

преди 8 години

Така е във всички държави, където няма контрол и наказания за всяко нарушение. Тези двамата щяха ли изобщо и да си помислят да шофират без книжка, ако КАТ в България работеше? Нямаше, ама дайте да плюем по следствието, а не по първопричината.

3

Cleo

преди 8 години

А бай *** плюе ли плюе по самоуправляващите се МПС...

2

Анонимен

преди 8 години

Леле човек като шофира трябва добре да се замисля дали шофьорите около него в движението въобще познават знаците.