39

Анонимен

преди 8 години

По-удачно е да се създаде конкурс за най-добър БГ защитник и победителя да има право да носи фланелка с 3 и надпис Трифон Иванов една година, до следващия такъв.

38

Анонимен

преди 8 години

За последно чух за Туно че го наказали 4 години да не играе - май бе за допинг? после ги намалиха на 2 и половина,, но той бе загубил форма и се отказа от футбола. Захвана се бизнес, но два пъти фалира и изпадан в депересия.Никога не е бил от хитрягиге.В мач не бе от най-подвижните, но и имаше невероятон пласиране и бе борбен. Жалко че си отиде, но да не го превъзнасяме.Всеки от това поколение бе уникален сам за себе си.

37

Анонимен

преди 8 години

ако почнемв да вадим номерата половината играчи трябва д си изпокарат. на кого да е номер 1 - на Боби михайлов, на Пламен Николов, на ЗДравко Здравков, на Димитър попов или на някой друг от легендарните вратари.номер 12 пък трябав да е запазен за Димитър Иванков, 9 - за кого За Гунди, за Любо, или за някой друг- номер 7 - за Сираков или за Костадинов?.....не се занимвайте с глупости....и другизащитници с този номер сме имали, които са добри, няма да ги закопаваме с фанелките.

36

аз съм

преди 8 години

Не знам за Стоичков какво ще правите като му дойде времето.

35

светнат

преди 8 години

Изключителен талант, но и изключително противоречива личност. Малцина знаят как и къде завърши фурболната кариера на Туньо. За последно игра в третодивизионен отбор от Виена, където не тренираше, а играеше по един мач седмично срещу скромната сума от 5000 евро/месечно. Очевидци ( между тях и постващия ) винаги се възхищаваха на специфичния му стайлинг - спира огромния мерцедес, който караше, и отвътре излиза нашето брадясало момче ... по джапанки :) Почивай в мир, Туньо!

34

Анонимен

преди 8 години

Животът продължава.Не са го закопали с фанелката.Той не би искал такива крайности.

33

Коментатор

преди 8 години

Ех, Туньо, защо ни напусна толкова рано? Дано си чул там отгоре колко те обичаме. И не само в ЦСКА,а в цяла България!

32

дс

преди 8 години

Бил е добър футболист,но да не забряваме че заради негова грешка(и на киряков)пропускаме европейското 92-ра година о заради негова грешка замалко да се разминем със сащ 94(мача срещу Швеция) Той беше голям футболист,но обичаше да си прави каквото иска и не потдържаше спортна форма както и повечето ни национали тогава,които след сащ 94 станаха по 100 кг за една година. Затова и после ни пръснаха 98-*** 6:1

31

Анонимен

преди 8 години

Поредната BG глупост.Не в това се крепи уважението към един достоен спортист. Нямаме цена в безсмислието. 3 , по важен от човека. Да се смееш ли, да плачеш ли ?

30

сб

преди 8 години

До СократисГолям е, но не толкова. От него по - голям беше джентълменът Котков! Истински футболист! А не измислен. Да , Гунди е голям, но има не по-малко големи от неговото време, които просто бяха отритнати от глупост!!! Това не е тема за разговор сега. Загубата на големи мъже , като тях, винаги е претоварваща. На фона на безличието на днешните ни ...

29

Анонимен

преди 8 години

В България вече няма футбол. Алчни и крадливи хора съсипаха всичко.

28

KKK

преди 8 години

все тая, то ние няма да се класираме скоро че да е нужно ... скоро никой няма да е облече на европейски или световно

27

мда

преди 8 години

Неокомунизма не прощава ,което си личи отвсякъде в журналистиката.

26

Анонимен

преди 8 години

Това са *** абсолютизми. Трифон едва ли щеше да иска такива простотии. Не профанизирайте нещата. Той си беше личност а не някакъв си номер. Така че, това не ни е проблема.

25

Анонимен

преди 8 години

ако тръгнем да вадим номера - номера няма да останат....просто трябва играчът да си тежи на мястото. По един за Гунди, Котков, Пенев, Камата, Сираков, Трифон, Златко, Боби, Димитър ИВанков, ЗДравко ЗДравко... направо ще почваме от 100 номерата.

24

анонимен

преди 8 години

Ако днес поставяте този въпрос, то отдавна трябваше 9 да е извън употреба Не считам, че изваждането на 3 е знак за почит към Трифон, Бог да го прости. Това е чист популизъм.

23

Shiri

преди 8 години

I prez 1994g. v bg medii imashe mnogo agresivni jestoki jurnalisticheski napadki i prismeh sreshtu bg nationalen futbolen otbor predi igrite v usa....Ama sled pobedite na bg futbolisti nastroeniata v mediite se obarnaha na 180 gradusa...a bg obstonarodna radost i lubov izblikna kato geizer...:-):-):-) za bronzovite geroi...:-):-):-):-)Ta i segashnite nationalni futbolisti taka...dokato pochnat da pobejdavat ste sa vse nedostachno dobri...

22

Анонимен

преди 8 години

Не екипа с номер 3 трябва да изкарат от употреба,трябва да извадят целия национален отбор та да не ни излага.Гледах Лудогорец-Левски,смях,смях и тъга,и след мач и казват браво големи бойци сте и те лапиата си вярват ,че са футболисти а играят като заварчици на морету.Не ги виждам и двата отбора в Европа а за националния бог да им е на помощ,разгром след разгром ще е

21

w.q.germani

преди 8 години

NA EKIPITE NA DNESCHNITE NACIONALI TRQBWA DA PISCHE......00......

20

Хъммм

преди 8 години

То и без това от националния играят по зле и от резервния на Долноуйно , направо да излизат с номера от 12 на горе ,