112

Анонимен

преди 8 години

До onzБулгарреното и алпината ни ги спряха от "Рено", защото сме мошеници и негодници и започнахме да продаваме коли зад граница, въпреки договора! Франсетата видяха, че със ***-хитърчовци бизнес не се прави и прехвърлиха производството в Румъния. Руснаците ви виновни, мърлячи лакоми и прости!

111

Анонимен

преди 8 години

Тоя форум умря, свършиха опорните точки на у.шанките...

110

мЛАДА

преди 8 години

Пременил се Илия, погледнал се.........пак в тия !

109

Анонимен

преди 8 години

Очаквам В. Путин като евреин-националист да купи Лада и да се вози във нея със хилядата души кордон който има. А бедната *** че си цъка водката и *** във външна тоалетна.

108

Анонимен

преди 8 години

До Дърт Крейзърруската навигация представлява карта и химикалка в жабката :)

107

Анонимен

преди 8 години

Прекрасна кола !Само да се намери някой да я купи...

106

онз

преди 8 години

До Анонимен134неща да спъвам никой, не случайно поговорката е "братушката квот си напраи целата планета не може да му го направи" . искам бел леб , хд по кабела и до капачката безоловен супер в амгто.

105

автотенекежия

преди 8 години

А не смениш ли джантите на една кола , друго става. Поне със 100 коня отива нагоре!

104

Анонимен

преди 8 години

До onzамолети и мотоциклети. щото братушките не беха съгласни и било преко политиката на СИВ. а каскетите да си плямпат квото искат. вовапу и прехваления им псевдодуховник карат мерцедеси по поръчка , а---------Така е майна, във всичко ни спъваха. Ама сега почваме ние да спъваме. Колелото се върти, дето са казва каквото повикало такова се обадило...

103

Анонимен

преди 8 години

"по-спортен външен вид - различни брони, прагове и джанти."Водкаджиите си мислят, че праговете и броните правят колата. Точно като пишлеметата на снимките с пистолетите и доларите. Когато си с ниско самочуствие и огромни комплески, но с празни джобове, нямаш кинти за свястна кола, а имаш само за броня и лъскави ауспуси. Келешлък.

102

onz

преди 8 години

И да напомниме, защо спряхме да произвеждаме рено алпин, булгаррено... самолети и мотоциклети. щото братушките не беха съгласни и било преко политиката на СИВ. а каскетите да си плямпат квото искат. вовапу и прехваления им псевдодуховник карат мерцедеси по поръчка , а не зилове.

101

Анонимен

преди 8 години

Абе хубава си е колата. Аз моята като я ожуля, вземам валечето и с боя за един лев я окрашвам и готово. Дето ще се ръся за разни там металици и глупави изг*з*ци

100

русофил

преди 8 години

Ефтина кола за ефтини хора. Средната заплата в Русия е 260 долара и е естествено да правят икономии хората. Ето на сега воюват на два фронта. Трябва да се лишават хората.

99

Божил

преди 8 години

Отвън е хубава а отвътре как е- това само русофоб честно ще ни каже,ако вземе някое Ладенце и го оноди по пътищата някоя и друга годинка :))

98

gogo

преди 8 години

До RADНе би заменил, щото не можеш да си го позволиш хахахах

97

бензин в кръвта

преди 8 години

Редовно гледам немската тв програма "Ауто-мото унд шпорт" Там подробно разглеждат и коментират всякакви автомобили, дори от зората на автомобилостренето. Никога не съм попадал на предаване в което да коментират руски коли. Предполагам това е защото, канала е за автомобили, а не за пародии на такива.

96

хехе

преди 8 години

Лошото на руската кола е че руската кола има лоша слава ...тази слава бе градена 40 години !иначе не лоша кола ....да не си кривим сърцето !но те и дачия нямаха добра слава ама сега в българия е една от най продаваните ....!

95

Анонимен

преди 8 години

До Дърт КрейзърДа и Нокия 3310 беше готин телефон на времето, ама сега е на технологичното ниво на "тунинг пакета" на Лада.

94

Дърт Крейзър

преди 8 години

", включва спойлер, хромирани ауспуси и *** от неръждаема стомана, както и круиз контрол, камера за задно виждане, 7-инчов сензорен екран и навигация." незнам за колата , но този пакет е направо подарък -- подобно оборудване при други пройзводители започва от 2-3 хил

93

Анонимен

преди 8 години

и преди и сега българина не може да си купи чисто нова руска кола без да вземе заем това е истината тъпчем на едно място