13

Ine

преди 8 години

Ya learn sotiehmng new everyday. It's true I guess!

12

кольо

преди 8 години

До ВескоКато е намерила място в българския език ,защо толкова дълго и обстоятелствено ни я обясняваш.Защо просто не смените заглавието ,след като читателите са в потрес(къде-разбирай СССР,кога-разбирай Сталиново,Хрушчово,Брежнево време) живеем?

11

Веско

преди 8 години

Наброски си е дума, намерила място в българския език. Означава нахвърляни на хартия, неподредени и редактирани мисли. Може да се ползва и в рисуването, като щрихи, драсканици преди скицата.И много чувствителните към чистотата на езика ако може да преведат и "елитни медии" ;)

10

Анонимен

преди 8 години

Наброски другари , това е истината . Стига вече с тия български думи , време е да сбъднем мечтата на овчаря от Правец др. Тодор Живков и да станем 16 република на СССР .

9

Истината е ....

преди 8 години

че преди 7-8века просветителите на тогавашна Рус (русия става по подир) , са от Търновската школа и религия и език го получават от Българското царство , нещо което позволява 5 века по-късно българските възрожденци да възкресят един език загубил повече от половината си думи( заменени от турски и гръцки ) .

8

Анонимен

преди 8 години

С изключение на продавача на дипломи останалите сте неграмотни, а не журналистът. Макар да има и неграмотни журналисти.

7

Анонимен

преди 8 години

И аз се учудих на това "наброски", но явно след като всички имат по един минус, все пак има човек, който си държи на наброските

6

еделвайс

преди 8 години

към коментиращите - На мен също ми е неприятно вмъкването на чуждици, но направо се възмущавам когато се използват жаргони.

5

кольо

преди 8 години

Не е елитна медия след като допуска заглавие на постоянна рубрика да е чужда дума.Че повечето съвременни журналисти са неграмотни спор няма,но че са и чуждопоклонници вече е прекалено.

4

До Жан Габен

преди 8 години

Защо да е *** човека? Просто пише на чужд език!!! Щом такава елитна медия му дава това право, кои сме ние да му казваме, че е нормално да се пише на български!?

3

GB

преди 8 години

Проверих и излезе, че означава очерк. Но защо е написана руска дума в уж български сайт?

2

GB

преди 8 години

Какво означава Наброски?

1

Жан Габен

преди 8 години

Наброски???? Колко хубава българска дума. Браво, ***