8

преди 8 години

'Един приятел ме посъветва да си сложа Убунту и мога да кажа, че нещата са коренно различни."айде бе хахахах

7

Анонимен

преди 8 години

По темата за следенето... Преди около месец си закупих лаптоп с инсталиран на него Windows 10. Ползвах мобилен интернет на флашка 2-3 часа и на втория ден забелязах, че над 5000 мегабайта бяха изчерпани. Само чатих и проверявах пощата общо взето. Зачудих се защо така и инсталирах програми за следене на трафика и излезе, че на всяка секунда когато съм в интернет се изпращат данни в сървари на Майкрософт. Един приятел ме посъветва да си сложа Убунту и мога да кажа, че нещата са коренно различни.

6

E.Snowden

преди 8 години

Полицията в Ню Йорк не може да разкрие десетки престъпления заради това, че не може да получи достъп до кодираната информация в смартфоните iPhone на Apple, заявиха пък официални представители на полицията и прокуратурата на най-големия мегаполис в САЩ на пресконференция в четвъртък..muxaxaxaxa,........bla-bla...xaxaxx....

5

Анонимен

преди 8 години

от както американците ни назначиха сикаджия за премиер, нищо не може да ме измами

4

Анонимен

преди 8 години

много смешно, прах в очите на хората, естествено не трябва да видим, че цру дава наставленията, но нека се вижда някакво действие... тъпите нека вярват...

3

без

преди 8 години

Смях в залата / ЦРУ създаде безумието Фейсбук, а сега театрално Фейса се противопоставя на ФБР. Безплатен цирк.

2

Анонимен

преди 8 години

Не съм фен на ябълката, ама браво за отстояването на позицията. На обратния поюс са микромеките с последния им "прозорец".

1

Румбо

преди 8 години

И в САЩ е пълно с такива като Цецо ухото!Затова,ако правителството иска достъп-да си го осигури само!След като харчат милиарди за шпионаж,могат да отделят и някой друг милион за разбиване на кодовете.Наготово-НЕ!