10

калоян

преди 8 години

Хайде, хайде. да отмениме резервациите си за Гърция! Те гърците ни се подиграват, нали ни виждат какви сме! Миналата година въпреки кризата в Гърция си прекарах чудесно, с 300 зора убедих наште да не ходим на нашето Черноморие. И хората като отношение там са по-добри, и сервитьорите по заведенията са по-добри от нашите! И не са като нас да си правят мръсно един на друг и да гледат в паницата! Ние нищо като колектив не можем да направим като хората.

9

коко

преди 8 години

Нещата май хич не са безобидни.Театърът с тези селяни с тракторите май е по руска поръчка,затова властите в Гърция нищо не правят.На руснаците не им харесва когато някой не играе по свирката им.

8

другарю тинев

преди 8 години

До Тинев - ти си пълен ***, вземи се застреляй и ни отърви от жалкото си присъствие!

7

Тинев

преди 8 години

И защо цвъкате тия минуси?Аз ТИ казвам българино да се учиш от гърците на хитрост, да въртиш да сучеш но пак ТИ да си печелившия, а гледам - - - - - .Аз ТИ казвам, че те лъжат, крадат, обричат на нищета, а гледам - - - - - .Е българино, овца си бил и овца ще си останеш. Капка ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО няма в теб.Румънците са пред нас, гърците живеят по-добре от нас, а ти продължанаш да живееш на принципа: Преклонена глава - сабя не я сече.Живей си тъпо и скотски да ти е...........

6

Христо

преди 8 години

Жалко, чене сме като гърците. Вдигнаха патардия и след някой друг ден правителството им ще клекне и няма да пипат осигуровките. И не е истина, че тази стачка е насочена срещу нас! Просто ние сме единствената сухоземна граница в европейския съюз за тях.

5

mery

преди 8 години

Сега е момента да се задействат нашите тур оператори и да почнат да отказват направените до сега резервациите за Гърция, и да спрат да предлагат оферти за Великденските и Майски празници в Гърция! Тогава гърците много бързо ще си решат сами проблема със протестиращите земеделци!

4

Тинев

преди 8 години

Българи, не заставайте срещу гърците. Учете се от тях, учете се от византийската им хитрост.Не вярвайте на нашата политическа ***. Лъжат ви, мамят ви най-нагло. Това са съвременни български мародери, обричащи народа си на нищета.Гърците са велик народ и с храброст и хитрост винаги са постигали тяхното. Отговорете си сами на следния въпрос: Кой народ на Балканите, последен се освободи от турско робство?

3

Отговор

преди 8 години

Забрана за внос на гръцка продукция -плодове на същите тия фермери.И препоръка на т.нар. премиер към туристите - Гърция не е сигурна дестинация!

2

Анонимен

преди 8 години

Гърция да се остави да фалира и да се оправят сами.

1

Zapadnoevropeec™

преди 8 години

След 1 год. един долар ще бъде равен на хиляда рубли. :-D ЕС ще ни помогне да се справим с проблема с гърците.