107

манталитет!!

преди 8 години

За българина "закона е врата у поле"!Това е целия проблем !!!

106

До 143

преди 8 години

Проблема е че всички сме такива, обществото е такова и затова имаме такива политици. Това е духовен закон - обществото получава такава власт каквато заслужава. Добри хора ще дойдат на власт когато цялостно обществото и народа стане такъв. Не може да кажеш аз съм добър а онея са изменкяри, а ти сам да лъжеш, да хулиш, да пушиш да пиеш, да ходиш по ***, да се надсмиваш и мачкаш сънародниците си, да крадваш и да тарикатстваш а после да чакаш че ще дойдат честни добри патриоти политици.

105

Българин

преди 8 години

Българи трябва да се обърнете към духовността и Православието и към морала. Също така, че в реалния живот и в реалната икономика се работи много и се печели бавно, трудно и с много пот и правилни действия. Лъжливата икономика на САЩ е построена на лъжи кражби кредити празни пари убийства и кръв. Това не е правилната икономика и правилния път. Реалната икономика не е свързана с финансови балони и механизъм на кражба чрез кредити - мръсни пари. Изцелението започва от духовността,а не свършва с нея

104

Добре се живе така

преди 8 години

До някава степен съм съгласен че РБ и ГЕРБ са кухи ***. БСП и ДПС са кофти. АТАКА и ПФ са пълна бутафория. Служебниете мин. председатели не стават. Орешарски разбрахме голямата *** раждала се някога е добре де питам след цялото това мрънкане:Как си представяте човека, който ще дойде и ще опрваи нещата.М***** Вие никой не харесвате бе !!! За това сте на това ниво!!! Аборигени!

103

До 140

преди 8 години

Това не овчедушие, а апатия, страх и спасяване по единично. В България който надига глас и казва истината го бият и му се присмиват - а ако упорства му налагат материални наказания - ЧОВЕЧЕ това е манталитета на съвременно БГ общество. Доста пъти съм надигал глас и съм си изяждал боя за това. Кажи ми защо хората да го искат да го правят тогава ? В България като се опитваш да излезеш от казана те дърпат надолу. Българите трябва да се обърнат към морала и духовността, към Православието-това е пътя

102

Българин

преди 8 години

Псичните проблеми са цялостно отражение на бг обществото и на българския народ в момента. Съгласен съм с двама професори по психология които казваха че според тях 40 и 60 % cъответно са хората с психични проблеми в България. Каква държава, каква армия, какво добруване ще правиш ако все втори в България е душевно болен човек.

101

Анонимен

преди 8 години

През вековете все е имало някаква проява на недоволство-хайдути, партизани...Такова овчедушие като днешното никога не е било.Вместо да им пръснем зелките и мозъците по асфалта, ние се правим на "герои" пред мониторите.Престанете вече да изразявате ялово недоволство по сайтовете, мишкувайки като пръдня в ***!Дразнещо е!

100

Красьо Беличкия

преди 8 години

Пепи Москов радва окото... Стилът му е неподражаем... Ще го вземем в ГЕРБ. Бойко вече омекна, трябва ни политическа шпага като Пепи...

99

Анонимен

преди 8 години

ЗНАЧИ ИМАМЕ 130 БОЛНИ ДЕПОТАТИ С ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ

98

Анонимен

преди 8 години

Девиза на всички в парламента е След мен потоп

97

ХА..

преди 8 години

ТЕ ГЛАСУВАХА ЗА СЕБЕ СИ ДА ОСТАНАТ В ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ ИМА ПАРЛАМЕНТ ЗА ТЯХ СЛЕД ИЗБОРИТЕ - НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ДАЛИ РАБОТИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ВСИЧКИ МИСЛЯТ ЗА ПЪЛНИЯТ СИ ПОРТФЕЙЛ

96

Аз

преди 8 години

Тия докога ще ни разиграват театро, а няма да работят?

95

London

преди 8 години

И за кого рабооти тва правителство за 3 000 000 българи , другата половина са в Чужбина

94

до 131

преди 8 години

Точно така е свършиха парите и за това спря търгаовете докато дръпнат заем

93

Анонимен

преди 8 години

Никога не е било толкова очевидно като във по.рно филм е !ЛЪЖА Е ЛЪЖА Е всичко което правят е пълна порнография

92

Анонимен

преди 8 години

Абсолютен ДЕМАГОГ! Няма никакви пари от контрабанда, а от кредити.Подготвя се теглене на нов заем до 3,9 милиарда!

91

анонимен

преди 8 години

Голям съм кариерист,но за да успея трябва да се присламча към някоя партия:коя да бъде -лява,не става веднага ще ме изкарат глупав,***,грозен и ще се подиграват по телевизиите с мене;остава от дясно тогава ще бъда умен,красив и никой няма да гледа,че съм кривоглед,глупав и за нищо не ставам,защото ще съм от правилната страна,от тяхната страна-така и ще направя,ще отида при моите хора учили недоучили но правилно ориентирани.

90

9689

преди 8 години

130 престъпници.

89

отврат

преди 8 години

КАБИНЕТА БОРИСОВ 2 ЩЕ ТЕГЛИ НОВ ЗАЕМ ОТ 4 МЛРД. ЛЕВА. НОВА ГОДИНА МИНА ПРЕДИ ОКОЛО ДВА МЕСЕЦА, НО СУРВАКАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА! ЧЕСТИТО НИ, БРАТЯ И СЕСТРИ!

88

Анонимен

преди 8 години

Такива като валери симеонов и неизтрезняващият му слуга, никога няма да стъпят повече в тази зала.Легализиране на съзнателното унищожение на възрастните хора, за да не натоварваме НОИ, да няма хора, които помнят и са автори на постиженията на социализма, едни хора, които имат морал!Оцелява приемникът на лъчо-мозъка, защото се грижи за *** на боко.Оцеля, защото ако имаше 100 депутата, щеше много да се вижда кой продаде България на турците заради американските завоевателни интереси.