10

Анонимен

преди 8 години

Великобритания е единствената трезвомислеща държава плюс Полша, Чехия, Словакия и Унгария. Не искат бежанци понеже не са ги канили, нито са им обещали че ще ги приемат с отворени обятия и това е най-нормалната реакция.

9

Анонимен

преди 8 години

Гуд бай мистър ингилиз.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10: Човек е толкова голям колкото са му големи знанията, а ти си *** и платен ***

7

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До другаря евроатлантик с турско синьо номер 6Руски рубли не препоръчвам - чакаме РФ да се разпадне от 2014, ще стане всеки момент.Препоръчвам да си вземеш украински гривни - те са силно подценени, а Украйна я чака славен път в ЕС, предвиждам невероятни успехи.А и дори и нещо да се обърка, винаги може да си украсиш ръцете с гривните.

6

Анонимен

преди 8 години

Правилата за всички трябва да са еднакви. И всички трябва да са в една лодка. Ако потъне един потъват всички. И всеки трябва да се старае да няма потъващи и да не се клати лодката. Ако някой може да си позволи да гледа отстрани когато лодката потъва, по-добре да е извън нея.

5

Анонимен

преди 8 години

Русофилите изпадат в оргазъм при всяка новина за разпад на ЕС, НАТО или фалит на САЩ. Навремето те или техните бащи по същия начин са реагирали при лозунгите за крах на гнилия империализъм. Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му.

4

вън

преди 8 години

троянският кон англия !! значи ситито искала единен пазар да печели но ако имало криза искало да запази автономност !!!! що за наглост ! нали именно хищници като тези в ситито но отвъд голямата вода предизвикаха кризата от 2008 чрез алчността и спекулациите си . кой закопа ктб-ами пак банкерите с помоща на политиците и липсата на регулации. за това и банкерите се дърпат.защо ли само им се връзват английските гласоподаватели?

3

Анонимен

преди 8 години

Другари русофили, да купувам ли рубли и да уча ли руски пред вид близкия разпад на ЕС. Благодаря предварително за съветите.

2

Анонимен

преди 8 години

Напускането на Англия значително ще облекчи ЕС от бъдещи дългови кризи и ще улесни отделянето на Шотландия и после на Уелс.

1

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Пълна дискриминация е да работи някой в Англия, да плаща 30-40% данък и накрая да го лишат от социални като детски например. Самото говорене за напускане на ЕС е достатъчно деструктивно. Дори и Англия да не излезне, ЕС е сериозно разклатен и рано или късно ще има напуснал.Ако вкарат Украйна в ЕС, това са милиони хора с по 100 евро доход, просто ще експлоадира всичко.