33

Анонимен

преди 8 години

Няма да свалят цените защото има споразумение, но чакайте да се вдигне малко цената на петрола на международните пазари да видите какво увеличение ви чака.

32

Анонимен

преди 8 години

А после идва електрическия двигател и петрола отива в историята!

31

Анонимен

преди 8 години

След края на 16-та? Ами ще караме с още по-евтино гориво. Какво друго!

30

До 43

преди 8 години

Пич, прекарал си се!!! Яко при това!!! Ако бе отскочил до Либия, щеше да заредиш за 13 цента. Будала си, будала!

29

До НАСКО, 21 комента

преди 8 години

За тези пари можеше да му врътнеш и едно м...нетче! Все пак сам го каза - един немец няма да ти остави такъв бакшиш. Хвърляй престилката и бегом към първото летище, да емигрираш в Русия. Там ще цъфнеш и ще вържеш!

28

Анонимен

преди 8 години

ДНЕС ЗАРЕДИХ В МАКЕДОНИЯ ДИЗЕЛ НА 1 ЛВ. БЕНЗИНА ИМ Е НА 1.15 ЛВ. САМО ЧЕ В МАКЕДОНИЯ НЯМАТ МУТРИ И ДЪРЖАВАТА ИМ НЕ Е МУТРЕНСКА.

27

Дистрибутор от Варна

преди 8 години

Много съм доволен че цените във Варна на горивата паднаха драстично !!! Това ми позволява да ходя да си върша работата и в малки затънтени места...който до скоро ми бяха не рентабилни от гледна точка на горивото. Голям плюс за малкия и средния бизнес...

26

ртх

преди 8 години

До НаскоАма колко руснаци могат да си го позволят това? 20%, ами другите 80% дето са бедни?

25

Анонимен

преди 8 години

Какво му е ефтиното като 1 барел съдържа 160 л. и е с цена 30 евро/барел,а от 1 барел се произвежда 85 л.бензин по 1 евро средно=85 евро,1 към 3,а и другите продукти,които се произвеждат от нефта и те са своите съотнишения произведен/суров продукт и цени дори със доставка ще излезе,че безплатно трябва да се доставят до вкъщи или нещо карго-у дома до вратата на етажа,гаража на всеки който пожелае да го има.

24

Striker

преди 8 години

Тия добре ли са? А сега да не е евтино?!? Олигофен нагъл, червен тия Делчев ли е, мелчев ли е! Цената трябва в момента да поне ДВА пъти по-ниска, той вика евтино било! А петрола е $30 за барел бе, *** ***!

23

Анонимен

преди 8 години

Питах в сайта на Шел защо във Варна на тяхна бензиностанция цената е по-ниска от моя град и отговор чакам втори ден!

22

NACO

преди 8 години

Но сега ЕВТИНО ли е?! Та нали през април щеше да се вземе решението му за НАМАЛЕНИЕ?!

21

11

преди 8 години

Абе цените на яденето що не падат?

20

Анонимен

преди 8 години

После ще е безплатно

19

M

преди 8 години

Вчера заредих в ОМВ на Сливница във Варна А95 на цена 1.61, с картата за намаление стана 1.59. Имаше опашка от всякакви коли, много от които не бяха с варненска регистрация.

18

Анонимен

преди 8 години

После ще караме с евтини заплати.

17

ох на баби

преди 8 години

До Баба от моретоединственото за което са предпочитани руснаците е леките рускини иначе са си обикновени клиенти при това бедни като цяло в хотелите като се чуе за че идат руснаци или румънци целия персонал почва да псува

16

Nobody

преди 8 години

"Повечето търговци го продаваха под 18,0 лв./л"Според мен всички го продават под тая цена.

15

Анонимен

преди 8 години

1 барел е 159 литра. Борсовата цена е 35,12 долара за барел , което е около 62 лева за барел.Излиза, че 1 литър е около 39 стотинки борсова цена. Има преработка,транспорт,акциз - окей, но пак няма как цената да е 1.84лв в БГ. Просто в мизерната ни родина всичко е картел! Лекарства, горива, банки, лихви, абе каквото се сетиш

14

Сп??нс

преди 8 години

Работата е злеее, Венецуела вдигна цените на А91 със 6000% до нечуваните 0,16$ за литър , и се доближават до СА с 0,24$ на литър