21

Българин

преди 8 години

Сведете глави пред Левски, всички негови обругатели! Защото и вас е имал за човеци, макар се вие сами се отказвате от човешкия си образ! Вечна да бъде светлата му памет! Бог да го посели в райските селения!

20

Анонимен

преди 8 години

Да се свети името ти, вечна памет!!!Дълбок поклот пред теб!!!

19

Exit

преди 8 години

Teroristite praznuvat dnes.Nie praznuvame rojdennia den na Levski.

18

Илмейн

преди 8 години

Мултикултурализма е лъжа, интеграцията е лъжа, приемането на дивашки етноси да живеят до теб като съседи е лъжа. Истината е в етнически монолитната държава съставена само от един етн0с и пречистена от външни елементи. Това е разликата между националната държава и републиката.

17

Илмейн

преди 8 години

Покланям се само на Всевишния и на Господа Иисуса Христа, не на хора, не на идоли-икони нито на каквото и да е друго. Уважавам Левски като воин и защитник на българския народ който е водил неравна борба за подтикване на народа към действие срещу османския поробител. Много хора обаче и тогава и сега мислят само как да печелят по нечестен начин и са владени от алчност. Революционерите от онова време обаче са били повлияни от грешните масонски доктрини за мултикултурна република. Това обаче е лъжа.

16

Невен

преди 8 години

Статията защо не е водеща?

15

Кирил Софийски

преди 8 години

Предадохте го ! Колко от вас споделят идеите му ?!? Да не говорим колцина продължават делото му ! Иначе се прекланяте ! Нация от поп Кръстьовци ! Държавицата ни загива, предават я и я продават тотално с участието на повечето от вас иначе се прекланяте ! Лицемери !

14

Божията милост.

преди 8 години

Левски не е живял като светец за да принуждаваме сега някои насила да го правят такъв.И да му изписват икони да му се кланят тези които го и предадоха.Това не е за Левски.Той е народен герой и ще си остане такъв.Както живя така и умря.Като Иисус провесен на дърво.Затова и за Левски се отнасят думите от Писанието:Аз съм добрият пастир: добрият пастир полага душата си за овците;Няма по-голяма любов от тая, да положиш душата си за своите приятели

13

Анонимен

преди 8 години

Като знам какви са били правилата на Левски - за предателство - смърт, за злоупотреба с народна пара - смърт, мисля си че ако беше сега жив и управляваше България, за няколко години щяхме да настигнем Германия. Вечна му памет! Гений!

12

Анонимен

преди 8 години

Тук се подвизават доста прекалили със сутрешната доза евроатлантици. Автора на статията пише, че Левски бил демократ, други пишат , че Русия мразела Левски а аз ще ви кажа. Що не си е...е майката евроатлантическа ***....ска. Левски е Български патриот, борец за "чиста и свята република" и предаден на турският поробител от антибългарин същивт като днешните антибългарски евроатлантици.

11

Анонимен

преди 8 години

ВАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ ЛИЦЕМЕРИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ВАСИЛ ЛЕВСКИ. КЪДЕ Е ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ЗА КОЯТО СЕ Е БОРИЛ ВАСИЛ ЛЕВСКИ? НИМА ДА СИ ПРЕДАТЕЛ НА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД И ДЪРЖАВА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ Е БОРБА ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА? НЕ! ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО КОЕТО СЕ НАКАЗВА САМО И ЕДНИСТВЕНО СЪС СМЪ.Т. АКО ВАСИЛ ЛЕВСКИ ЖИВЕЕШЕ В НАШЕ ВРЕМЕ И ПОДСТРЕКАВАШЕ НАРОДА ДА СЕ БОРИ ЗА СВОБОДА СИ И НЕЗАВИСИМОСТТА СИ ВАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ ЩЯХА ДА ГО ОБЯВЯТ ЗА ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО.

10

питай патило

преди 8 години

Ако се появи новия Левски, той ще бъде продаден от предателското племе!

9

vdch

преди 8 години

До СОПОЛАН ПАСИ1. Хаджипенчович не е бил съдия да съди Левски и е бил там по принуда като част от комисията за Арабаконашкия обир. По време на процеса двамата не са смеели да се погледнат, а между другото Левски се е крил при него в Цариград. Не казвам че е бил чист като сълза, но ми е омръзнало от псевдоистория.Има една книга Хаджи Иван(чо) хаджи Пенчович. Мит и реалност, купи си я ако искаш

8

Доцент

преди 8 години

Левски беше комунист. Почитател на Ленин и Сталин.

7

СОПОЛАН ПАСИ

преди 8 години

До Анонимен 11 ВАСИЛ ЛЕВСКИ е осъден на смърт от БЪЛГАРИНА ИВАНЧО ХАДЖИПЕНЧОВИЧ след това същият става ДЕПУТАТ във ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.

6

Калина до 4

преди 8 години

Не си никакъв българин, а си платена турска ***!Затвори си (звздички) уста поне днес, "историко" неграмотен!===========И към онзи, със засекретените завети - ти откри топлата вода - ние винаги сме чакали някой друг да ни свърши работата, затова сме стигнали до тук - да се караме с кой поробител ще ни е по-добре!

5

без

преди 8 години

Да си зададем въпросът, какъв народ сме, щом сме оставили двама от най-светлите българи да загинат - Левски са го водили 2 заптиета 3 дена през планините а Ботев един нашенец го е прострелял. И тук не е място за укор. Просто е време да се замислим за морала и ценностите на нашия народ. Как да стимулираме нормалните хора и да ограничаваме тези, които съсипват България.

4

М. на Образованието

преди 8 години

Всекидневните ни убийства, потурчванията на грабнатите ни невръстни деца, обезчестяването на девойките и жените ни от турците са били всекидневно оплаквани с кървави сълзи пред европейските консули. На нашия прегракнал глас - никакъв отзив, отникъде помощ, напротив, стават учители против нас. Тогава где остава тяхното образование и човещина?

3

Професор

преди 8 години

Честит Празник!

2

Българин

преди 8 години

Турция премахва робството 1550 г. В Русия 1908 г идва навласт правителството наСтолипин. Той раздава земя на селяните и създава собственици. Комунистите го убиват 1914 г. Първата руска конституция-1908Първата турска-1839Излиза,че" освободителите" ни са си останали крепостни доста дълго след като са ни освободили от робските вериги.Не случайно Дяконът на въпрос какво ще прави след Освобождението отговаря,че ще отиде в Русия ,защото и там има още много робове. ....... Путеноиди и руски мекерета не са желани да почетат гибелта на Апостола. Апостола би се обърнал в гроба такива българо-преда