11

Анонимен

преди 8 години

Тая сутрин слушах интервю за Брексит и мненията на британците. Тях ги е страх повече от източноевропейците които ги заливали отколкото от всичко друго. Поне споменаха източноевропейците на първо място :)

10

GB

преди 8 години

До АнонименТочно така когато хората защитават страната си. Тук се възприема за нещо нередно.

9

Анонимен

преди 8 години

Много *** народ пише, но Великобритания показва че има характер и поставя условия. Ние правим ли това?

8

GB

преди 8 години

До АнонименРадвате се на простите и *** руснаци ли?

7

Анонимен

преди 8 години

От векове са били колонизатори и продължават да изнудват и в момента ЕС-като им стиска да напускат ЕС и ще се оплескат като патетаИ така всяка страна може да си поставя удобните само за нея условияЛицемериТе ония от изток идват....

6

Ама, чакай сега!

преди 8 години

На когото не му харесва в ЕС, прав му път! Откъде накъде ще се съобразяваме с исканията на британците, щото, видиш ли, щели да напъснат съюза! Ами да го напускат! Не трябва да допускаме да ни изнудват. Щом не им харесва, никой не ги задължава да остават. Да си правят там референдума и кой откъде е! Никакви преференции и привилегии за някои страни за сметка на останалите!Тачър вече го направи това. Стига!Баста!

5

Софиянец

преди 8 години

Е добре де, ако в ЕС е толкова хубаво, защо англичаните панически бягат?

4

София

преди 8 години

Довиждане англи, скоти и сакси. И без това не ви щем в ЕС. БЛАГОДАРЯ, ЧЕ се видяхме :)

3

англофоб

преди 8 години

Подари географското си положение Великобритания никога не е била част от Европа. Независимо, че англичаните си пъхат носа навсякъде и въздишат по времето на английската империя. Всъщност по-скоро ЕС е повече нужен на Великобритания отколкото обратното.

2

Анонимен

преди 8 години

Великобритания вън от ЕС! Да стават щат на Америка. Тогава да ги видим как ще прокопсат. Надути, дрогирани, дебели, глуупави мрънкалааа

1

Анонимен

преди 8 години

"Лондон и Брюксел не успяват да преодолеят разногласията"Това може само да ме радва. ИЗГОНВААЙЙЙЙ гадния ингилиз! Гуд бай.