88

До Васо

преди 8 години

Всичко това е довело до размислите на Раковски за руската политика на балканите и постепенното му превръщане в русофоб. Ако не знаеш да знаеш, че почти всички възрожденци и революционери са русофоби даже и Левски. Не забравяй "Който ни освободи той ще ни зароби". Не забравяй, че след освобождението до 9.9 1944 г. отношението БГ Русия са крайно враждебни. Не към народа а към политиката. Чети момко.

87

До Васо

преди 8 години

Гърция са я освободили руснаци и Англичани. Чети история. През 1829 г. руската войска достига до Одрин и подписва мир с О.Турция. Една от клаузите е свобода за гърците. По това време пашата на Янина почти е размазал гръцкото въстание. Огромен натиск оказва и Британската империя. Британския флот навлиза в Бяло море и се насочва към Истанбул. В БГ се вдига въстание което е смазано от ... руснаците. Българската земска войска от около 30 000 доброволци вдига народа но плановете на Русия са други.

86

Анонимен

преди 8 години

Европейски съюз - Глутница вълци. По силния изяжда храната на по слабия. Всеки оцелява сам за себе си. Слабите са нон стоп недохранени и гладни. Започват и те борба по между си. За сеир на по силните, които в момента си имат проблем между тях си. Англия иска, други са против. Кой ти гледа, че има проблем тука на границата или че някоя държава е нахлула и завзела друга...............

85

Анонимен

преди 8 години

Това си е точно демокрация в действие. А от тази страна явно разбират дьржава народ, който си трае и послушно изпьлнява всичко което група оядени олигарси му обяснават , че е правилно

84

Анонимен

преди 8 години

България - на три морета.

83

Анонимен

преди 8 години

Само дрогата и бежанците минават границата

82

аз

преди 8 години

пеевски май сдава властта,а.

81

аз

преди 8 години

Трябва да сме единни като народ.Отворете банкови сметки-10 милиона не са толкова много пари.Нека покрием загубите на превозвачите,да останат по границата като постоянно присъствие по 5 стари ремаркета на пункт и да блокират периодично движението-за 3ти март,за великден,за лятото за коледа и т.н.Така се печели уважение.другият начин е с огън и меч,*** нали вече сме културни.не става.

80

Стоян

преди 8 години

Нали знаете кой е най-добрия грък...?

79

Анонимен

преди 8 години

Така се прави. Евала на гърците - народ с достойнство, а не наведени тиквени лакеи.

78

Bulgarin ot Germania

преди 8 години

ЗАЩО НЕ НАСТОЯВА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТТЕЛСТВО В БРЮКСЕЛ - ВЧЕРА И ДНЕС ВСИЧКИ СА ТАМ !!! По телевизията тук нищо не се споменава, България не съществува за Меркел и Со. САМО СИЛНИ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯ ЩЕ ЗАДЕЙСТВАТБРЮКСЕЛ ! Браво на ВИШЕГРАД - ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ ТЯХ !!!

77

Анонимен

преди 8 години

Нашите да нападнат през ноща докато ония спят, по един куршум в тиквите и да им вземат тракторите и да отпушат патя. Напред!

76

Злостър

преди 8 години

До боянза такива като теб, един човек, Петко Р. Славейков му е името, е казал: Не народ, а ***!Сам си прави изводите, Боянчо...

75

Злостър

преди 8 години

До ГелетоТи май дори ЕДИН линк не можеш да изпратиш като хората, май, а?!

74

Що

преди 8 години

Що да им обявяваме война? Щот ни лишават от дървени домати и пластмасови краставици ли? Олимпус е хубаво мляко, ама все пак най-добрите майстори на киселото мляко сме ние българите. Маслини внасяме и от Испания. Въобще не видя повод за бепокойство.

73

Анонимен

преди 8 години

Ако сте мъже обявете война де, ама не сте.

72

доктора

преди 8 години

Да бе , да , ще ходя аз на нашето *** Черно море , да пълня джобовете на мутрите , вместо да си почивам спокойно на някой гръцки остров и да хапвам пресни риби и октопод.Ако трябва ще мина и през Италия.

71

Васо

преди 8 години

Г-н Московски да прочете историята за да узнае, че гръцка държава има от 1830г. И при това със свобода постигната със собствени усилия. А това, че в момента има затруднения и народа, и води битка за запазване на жизнен стандарт не е за подигравки. Да се смеем на себе си, че сме се оставили на шайка бандити да ни докарат до плачевно и срамно състояние пред цяла Европа. Тази Европа дето е била изумена от българския дух и воля за победа в началото на миналия век.

70

Гелето

преди 8 години

До боянЕто, работи:archiman.livejournal/598998.html

69

До Боян

преди 8 години

Дет щял да оди в ХърватияГлупак. Светът омаля и все по малко стават ъгълчетата за криене. Що не кажеш, че ще ходиш на море в Турция? - Щот става напечено, нали?Що не идеш на море на Кос? Оди, бе! Знайш колко са добри гърците в туризма. Не го казвам саркастично, добри са.А хърватите са си запазили крайбрежието, защото не са разсъждавали като теб, че ще оставят простаците да се вихрят, а те ще почиват в Гърция. Ако и да им е толкова близо.Да оставим настрана, че всъщност си измисляш.