40

Илмейн

преди 8 години

Папата да си припомни следната случка от Светите Писания в които праведния иудейски цар Иосафат влиза в съюз с нечестивия израилски цар Ахав и какво казва Бог.2 Паралипоменон 19:1-2 "Иосафат, цар иудейски, се връщаше смиром у дома си в Иерусалим. Излезе да го посрещне ясноведецът Ииуй, син Ананиев, и каза на цар Иосафата: трябваше ли да помагаш на нечестивеца и да обичаш тия, които мразят Господа? Затова гневът Господен е върху тебе"Трябва ли папо да помагаш и обичаш тези които мразят Господа?

39

Анонимен

преди 8 години

Погледнете добре, това нещо на снимката е превъплъщение на сатаната. Много папи в католическата история са били именно такива!

38

ааа

преди 8 години

Брате ,Франциск.В Библията има една книга на Неемия.Та вътре пише за стените,какво се случва когато ги има и какво когато ги няма.Бог да те благославя.

37

а ся де

преди 8 години

Брей, а Обама като е мюсюлманин? Лошото е, че дотам стигнахме, че Нехристияни да дадат правилното решение .А тая изкуфялата бабка Меркел християнка ли е ? А Саркози дето 3 пъти се женил и развеждал? А кметовете -***? Що Папата не ги подхване тях, а? И в края на краищата-кое е християнското да си "папа"? Исус Христос нито е бил папа, нито е правил някой друг папа! Тия "папи" откъде се пръкнаха, та да определят кой е християнин и кой не е?

36

Анонимен

преди 8 години

А Хюсеин Обама какъв е? И той не е християнин... Но е президент. За сега.ТРЪМП -НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ !

35

Анонимен

преди 8 години

Папата явно е направил това категорично изказване след настойчива молба от Някого.Кой ли е помолил Папата да се изкаже срещу Тръмп?

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 76Илюминатите никога не дават, те взимат! Ако имат акъл да запазят това което са отмъквали от бедните и болните през вековете трябва да помолят Тръмп да им го пази! Иначе Рим ще падне пред джихатите много скоро!

33

Анонимен

преди 8 години

"Човек, който мисли само за изграждане на стени, където и да са те, а не за изграждането на мостове, не е християнин" Правилно Отче, такъв човек се нарича Велик зидар или масон, строител от класа, кофражист и арматурист седми разряд, Трънчанин дори - бичкию на шию, теслу на пояс, к.р до колене. Те тва е то Трънчанино, баце Папо.

32

Румбо

преди 8 години

Хм,Папата може да дава всякакви акъли,от благородни,по-благородни,обаче не той плаща сметката!Който дава парите-той поръчва музиката!По принцип всички пари(на правителствата) идват от данъкоплатците-избиратели,така че чрез избора си би трябвало да решат как ще се харчат.Ако им харесва плана на Тръмп-нека бъде той!Друг е въпросът доколко е изкривена избирателната система и дали всички избиратели са данъкоплатци.Щото има едни,дето нищо не са допринесли през живота си,ама са редовни на изборите!

31

Анонимен

преди 8 години

Е, папата е по-голем християнин. Ватиканът тъне в злато и небивал разкош, мият се и се хранят със златни посуди, ползват златни тоалетни и притежават собственост за стотици милиарди евро по света, и все още не са нахранили един бежанец или някое бедно африканче. Католическата църква с финансовата си мощ можеше да изгради бежански лагер(и) поне за десет милиона човека някъде из Северна Африка. Дори и в Сахара. Що не го направи обаче. Ние вече можем да мислим, Ваше "Светейшество"

30

Да го кажем направо

преди 8 години

Абе то и Барак Хюсеин Обама не е християнин--ама си мълчите.....

29

ким сун

преди 8 години

Тръмп срещу Папата,Ердон се бие с кюрди,Путин се бори срещу всички,като и той не е сигурен защо го прави,Меркел се изживява като хипи,нобеловият лаурет за мир громи джихадисти,Камеран се бори да спаси реномето на Англия,като все повече я излага и т.н геройте нямат край,а ние утре сме на работа,а вечерта ще разпуснем кой както му харесва.Мир.

28

сащ=израел

преди 8 години

Е то е ясно че не е . Там в юдео масонската държавица , християнин не може да пробие по далече от ...управител

27

Анонимен

преди 8 години

Най-големият трофей за Човечеството е да се изкоренят и премахнат всички видове религии. Няма по-голямо зло от тях.

26

Факт

преди 8 години

Папеса Йоана е жена,която се правила на мъж. Тя била ръкоположена за папа. Всички мислили,че е мъж,но когато родила дете истината не можела да бъде скрита.

25

Анонимен

преди 8 години

Голем праз, че тоя бил пък оня не бил. Пенсионера пак се е изказал неподготвен.

24

Анонимен

преди 8 години

До Папа Франциск: християнин е най-вече този, който се самоопределя като християнин. Твоето мнение няма абсолютно никакво значение.

23

Анонимен

преди 8 години

koto ne obica rusia ne e pravoslaven hristianin,a e evrein ili katolik.

22

Папа ПИЙ до дупка

преди 8 години

Разбирам, че "наместника на Божия син" - Папата (Кой го провъзгласи за такъв е друг въпрос) се е загрижил за бежанците. Като глава на католицизма и ревностен християнин, ИМЕННО ПАПАТА ТРЯБВА ДА ПОКАНИ ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ ДА СЕ НАСТАНЯТ ВЪВ ВАТИКАНА. И ако има две ризи да даде една на ближните си афганистанци и всякаква друга ***. ДА подели със своите братя огромните богатства на Ватиканската банка, и да се грижи за тях на територията на Ватикана.

21

Анонимен

преди 8 години

папата, се подразбира, е християнин