7

реалист

преди 8 години

Лежах в софия в една болница докараха една никой незнае каква като преди това беше обиколила бая отделения вечерта дойдоха нейни роднини и я изкараха и замина на някъде никой незнае точно къде са какви са и какво носят в тази държава това е единствената истина.

6

Анонимен

преди 8 години

Естествено, че ще има опасност от зарази.Защо на всеки от нас се правеха задържителни, ако трябваше да пътува за Африка.Сега цялата болнава Африка дойде тук и домъкна инфекциите си

5

Южняк

преди 8 години

Герберастията е най-смъртоносната болест за българина в България!

4

onix

преди 8 години

не ви ли омръзна да пълните нета само с глупости и простии. аман от бг медии

3

Анонимен

преди 8 години

А МОЖЕ ЛИ И ЧУМАТА ДА ДОКАРАТ ЧЕ САМО ТОВА НИ ЛИПСВА,И НЯМА ЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ ПО ЕВТИНО АКО СЕ ЗАКУПЯТ ЛЕКИ КАРТЕЧНИЦИ ЗА ГРАНИЦАТА

2

Анонимен

преди 8 години

"сведенията на разузнаването за терористични заплахи с биооръжие налагат вземането на бързи и ефикасни мерки"Ограничаване на приеманите бежанци до броя на местата в изолатори, където новопристигналите да престояват медицински съобразно време -това са ефикасните мерки.Ограда и армия по границата - това са бързите и ефикасни мерки.Вече толерастията преминава в тъпотия. Драги управлаващи, толкова ли мразите собствения си народ,че го подлагате на такъв риск? Нали този беден народец ви храни?

1

Анонимен

преди 8 години

Няма да го слушате професора. Хиляди бежанци трябва да се изследват, да се лекуват от диабет и травми с едни пари.... Няма да разваляте далаверата! Последно кой плаща за всичко това?