11

Анонимен

преди 8 години

Ако си нормален човек в България, не от онези, които пишат под 3000 лв. не ставам от леглото и това го пишат, не защото са много ерудирани, а просто защото работят във фирмата на мама, леля....лично познавам такива. Американските книги по приложна психология са страхотни със супер съвети и яко бачкаш яко в САЩ и си умен има шанс да сбъднеш американската мечта, виж в БГ е друго, единица са постигнали ам. мечта, макар, че много се бият в гърдите, как са почнали от 2 лв. но истината е друга.

10

онз

преди 8 години

кви ескимоси кв шафран ... вие нормални ли сте?

9

Altego

преди 8 години

"Шафрана е 3200 лв/кг. 3 пъти на ден ли се яде или може само на закуска? Уточнявайте ги тия работи, бе маааамустара..." Правилно! И аз искам да знам колко точно шафран трябва да ям...?!

8

монахиня

преди 8 години

Поредния дървен философ, който си мисли, че като е бил 4 години монах е открил топлата вода и може да дава акъл на хората. Аман от такива всезнайковци. Големите съвени-направо са гениални. Ако се заключите да дишате в тоалетната, ще имате още по-голям успех и крепко здраве. ха ха ха, мало.мник

7

Проповедника

преди 8 години

Не съм съгласен!1.Вдишването в банята на хлорни изпарения води до много усложнения в вдишването на води пари също трябва да става през носа а не през устата!2.Активните упражнения имат смисъл само ако са 1 час и повече за да може да се загрее цялата двигателна система иначе от клековете сутрин тазобедрените стави първи дават фира!3.Канела може,шафран може и женшен също.4.Кокосово гмо и трансмазнини никога и в никакъв случай!Слушайте собствения си вътрешен глас какво си се иск.

6

ДГД №3

преди 8 години

А,много са 28 години за ескимосите!!!Те едва доживяват до 21-22...Киргизите пък рядко стигат 30-така...А има вегетарианци на 95-100 години,които гонят бабите като 18 годишни...А пък за веган е нормално на 110 години да изкачи Еверест без кислород...А АКО ЯДЕТЕ КАМЪНИ,ТО НА 130 ГОДИНИ СПОКОЙНО ЩЕ НАПРАВИТЕ ТРИАТЛОН ОТ ЛОНДОНСКИЯ МАРАТОН,ТУР ДЮ ФРАНС И ЛАМАНША.....И ТО ДВА ПЪТИ СЕДМИЧНО!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Няма такова чудо 28г. Вижте средна продълж. на живота по държави.

4

Ай сиктир

преди 8 години

Шафрана е 3200 лв/кг. 3 пъти на ден ли се яде или може само на закуска? Уточнявайте ги тия работи, бе маааамустара...

3

Анонимен

преди 8 години

Киргизите в Източна Русия рядко надхвърлят 40 години, а средната продължителност на живота при ескимосите е едва 28 години. От друга страна, вегетарианците и вегетарианските общности, пръснати из целия свят, са известни с високата си средна продължителност на живот и ниска степен на заболеваемост. За пакистанските хунизийци или за отомите в Мексико не са нещо необичайно здрави и активни хора на възраст 110 115 години.

2

Анонимен

преди 8 години

Ескимосите дали доживявят 50 години с това месо в менюто си.

1

Дали

преди 8 години

това на снимката е ръката на монаха?