175

Бучко

преди 8 години

Не е нужно да си зависим. Достатъчно е от време да "получаваш" факсове, а нормалните хора да се чудят, какво става!

174

иван

преди 8 години

Бореее...води я Меркел у Банкя и това да е....please!!

173

Mu

преди 8 години

Всичко разбирам . Само неводи Метркел , тази хубавица, че и децата от детската градина ще хукнат към терминал 2. Нека си краси Германия.

172

Анонимен

преди 8 години

Абе ся ми доди на акъла................ко стана с джужето Сайдеров???? Мислех, че го посещават "отзад" ама май съм сбъркал. На вувузели ще я кара....без глас е останал. Притихнал е нещо........

171

Анонимен

преди 8 години

Търкай неудобните боко нямаш друго спасение.

170

До 230

преди 8 години

Ти пък за какъв дамбовец говориш?Тоя ли бандит дето цяло Кремиковци и околноста са пропищели.Присмял се гърбел на щърбел.

169

boc

преди 8 години

Борисов, за теб знаем, че си елементарен, жалкото е, че и пиарите ти са такива.Видно е, че спираш само поръчки свързани с Пеевски, защото си се видял в огледалото.Но вие, изедниците на българите сте еднакви и много - дали ще видиш в огледалото Пеевски, Прокопиев, В.Златев, Доган, Тримата от Варна, и и и и още много изедници на българите, все ще видиш СЕБЕ СИ!!!

168

Анонимен

преди 8 години

До ВарнаТи луд ли си бе, или смяташ, че ние сме луди. Гноъта, в която ни държите наричаш растеж. Затъваме в милиарди дългове, ти наричаш това имане на пари. 7.9 била безработицата. А знаеш ли как я изчисляват? Дадат ти нископлатена, не по специалността работа с временна заетост или по някаква мярка, след шест месеца пак си без работа, но едва след някакъв срок те броят пак за безработен. Така и баба и дядо знаят. Виж в провинцията какво е безработица 50 % и глад. И работни места за чистачки.

167

Анонимен

преди 8 години

Нямаш зависимости ли?Имаш,имааааш.Зависим си от Брюксел,от Меркел,от Обама,от олигархията,дори от Цветелина Бориславова,заради чиито интереси шикалкавиш за 2-ри лифт в Банско,въпреки,че чужденците вече открито недоволстват заради дългите опашки на които се редят.Оправдавате се с изсичане на гората,а забравяте,че 80% от народа се топли с дърва и дървената мафия вече е изсекла хиляди декара гори,с ваше знание и покровителство дори.

166

Анонимен

преди 8 години

И продължаваш дани лъжеш,до кога.Къде тие съдебната реформа,във затвора лиса Пеевски и Доган и Цацаров.Открили крадците на КТБ,кой висш политик вкара в затвора.Нети минават вече номерата,една тоалетна неможе да се превърне във закусвалня,след като е знаеш какво е била.Оставка никoй нищо повече ти не вярва,нагуушисе и сега си решил даси оправяш греховете,тиси за във марица.Ти излезна най мръсният Премиер.

165

Анонимен

преди 8 години

Батман не е ли знаел за прекалено високата цена на повечето обществени поръчки?Хайде,де.Без негово разрешение нищо не се приема,обаче доклада от Брюксел и подръпването на ушите от началниците го принуди да вдигне малко пушилка.А иначе щом държавния бюджет ще финансира магистрала "Хемус" например,сумата едва ли ще е по-ниска,но ще бъде изцяло от нашия джоб.Да ви е честито.

164

Анонимен

преди 8 години

До вярно ли е?Вики няма-няма и прелети да пошепне нещо някому на ушенце. Разваля им настроението. Не така бе, Новоземска. Носи им кифлички, не лоши вести!

163

Ivancho

преди 8 години

Napravete kato rusnacite magadan i da izleze 90 miliona

162

Манипулация

преди 8 години

Май е време за пореден път да преместят общественото внимание, все пак пак ще теглим заем за 4млр. лева.Дори комунистите не са се подигравали така с хората.

161

цру

преди 8 години

Това на реверчето значка от ЦРУто ли е.....или грешим....

160

Анонимен

преди 8 години

Аз работя в АДФИ повече от половината общини следва да се закрият обединят, вливане ,сливане това са изкуствено създадени администрации който само точат държавния бюджет нямат административен капацитет пълна трагедия повярвайте ми всеки ден се занимавам с такива *** но имат по трима зам кметове и председател на общински съвет и двама зам председатели на общински съвет и знаете ли на колко велики се пишат:))

159

Анонимен

преди 8 години

Само *** и най вече лъжец нечистоплътен човек би имал нужда от пиар да му казва какво да говори и да си сдържа нервите.За мен всеки политик който ползва пиар е измамник и ***.

158

иван

преди 8 години

мутра в безизходица,че и злобна при това!

157

Анонимен

преди 8 години

" В огледалото винаги съм виждал себе си" - заяви премиерът Бойко Борисов...Добре е, обаче да виждате и нас, народа, защото вече сме на изчезване - от болести, от московарски здравни хомосидни реформи, от невероятен грабеж, от психически, интелектуален и икономически монополистичен и олигархичен, защитен от вас, терор. Лоши думи казвам, но създадения по този начин живот , ме убива безжалостно. Не само мен, а всички честни хора.

156

Анонимен

преди 8 години

След резила който претърпя Борисов във посолството ни в Англия сега са взели решение да имитират скандал със Пеевски,първо го покриха за около месец сега спря там някакви концесии и имитират скандал,независим бил ,алоо колиничиш във Анкара мишле,България превърна във турска провинция,петрол от ДАЕШ продавате чрез Марешки,оръжия продаваш на терористите.Оставка докато България е все още цяла