81

За невярващите

преди 8 години

https://youtube/watch?v=wx5jROX-XA4

80

Анонимен

преди 8 години

На руснаците всичките коли са им за гората, за без път, за тухли, вар и цимент, за лов, за дърводобив..... Как пък не можаха да извадят поне една за асфалт?!? Ей така, да се возиш в нормална обстановка, комфортно, без да получиш бъбречна криза.

79

Анонимен

преди 8 години

това нещо , като е првено за сибир , що няма нормално парно , поне един прозорец , който се затваря и нещо , което поне малко може да размрази предното стъкло?

78

Анонимен

преди 8 години

няма да обиждаш радугата , само 65 кила е , само двамата с жената я изнесохме .

77

Анонимен

преди 8 години

Щяло да има и монтирани няколко болта-неръждавейка. За пътниците да има къде да си закачат каскетите!

76

до 86

преди 8 години

"Hammer" ще имаш.. ама друг път..Кога сложиш тиган на главата и се набереш 10 пъти, тогава ще изживееш американската мечта

75

Анонимен

преди 8 години

85 - според моя личен скромен опит , базиран на 3-годишен сблъсък с бордова УАЗ-ка , това няма оправяне . Иначе постоянно си е счупено и уж е проста кола , а в сервизите се чудятот къде да го почнат . А , и освен това е икономична

74

Анонимен

преди 8 години

А телевизор Радуга няма ли да има? От ония 400 килограмовите, дето само четирима яки мъжаги могат да поместят :)

73

Анонимен

преди 8 години

Сред опциите са включени модерно радио - стига бе! Наистина ли ще монтират най-новия модел ВЕФ-205 :))))

72

Анонимен

преди 8 години

Новия модел ще има и луксозна версия. Предвижда се поставянето на черга върху пейката за шофьора :)))

71

Анонимен

преди 8 години

Ееее, знаех че това писание ще е пълно с руски тро.лове. Абе който иска да купува Уаз-ка, за по-начетените "Hammer"

70

???

преди 8 години

До анонимен:Диференциал е слаб на Уазка-та. Аз съм с 8 клас,а ТИ ?(Диференциала на Уазката е слаб )...Да не си теглил танк ?Аз съм теглил повреден ЗИЛ 130 работилница , а за терена да не ти говоря (пресечена местност). Само 5 700 кг.Направо сте смешни !Какви 100 или 500 кг.

69

Анонимен

преди 8 години

абе тва да живееш само в(с) миналото, знам ли....

68

Анонимен

преди 8 години

Руската УАЗ-ка влиза в 21-ви векТова е цяло чудо от 19-ти век направо в 21. Само не ми е ясно защо двигателя е Гейро5 а не Азиато5.

67

Shopp™

преди 8 години

Отворете мобилето, ако има уазка на повече от 50 000, те па на. И на 50 000 изглеждат като от филм на ужасите. И повтарям, няма граждански и военен вариант - има една единствена боклучлива версия.

66

Анонимен

преди 8 години

До СпомениБеше на 9 години, с изминат пробег 340 000 км. без основен ремонт.-----------------Хахаха! Ти май не разчиташ добре километража. На 340 000 е била ***, когато я опрашил комския дървосекач.

65

Анонимен

преди 8 години

Над 15 години съм карал това чудо на съветската техника и никъде не ме е оставила. Претоварвал съм я с над 100 кг. По татово време държавното не се жалеше. Товареше се докато клекне. Нямаше чупене. Мотора и ходовата част бяха железни. През блата съм минавал без да ги усети. В сегашно време опитах с един джип да направя същиат номер какъвто правех със съветската техника но горкият джип така затъна че после докарах фадрома да го изтегля. Абе руската машина си е железна от където и да я погледнеш.

64

До 73

преди 8 години

Шоп ли си, *** ли си не знам...Но не си прав.Има две модификации - гражданска и военна.Главната разлика е в ходовата част. Военната е с гаранция за 4 пъти по-голям пробег, без ограничение по качеството на пътищата.Правителството на Етиопия през войната там, след като се напати от Тойота, поръча в Русия ходовата част на УАЗ-ките и смени ходовата част на всички Тойоти, които имаха. (хиляди)Не си спомням кой модел бяха и как точно им ашладисаха мостовете и колелата от УАЗ, но това е факт.

63

Спомени

преди 8 години

За около 6 месеца карах подобна УАЗ-ка. Беше на 9 години, с изминат пробег 340 000 км. без основен ремонт. Поскърцваше, подрънкваше, подрусваше, но вървеше безотказно. След това поех нова Латвия, но това е друга история

62

Shopp™

преди 8 години

Вие добре ли сте, ше ме скъсате от смех. Граждански модел, военен модел! Това чудо на техниката има само един модел, руснаците немат акъл за две разновидности.