9

stamen

преди 8 години

До ДжониНе можах да разбера, разделението на църквата от държавата нещо добро ли е, или е нещо лошо?

8

Анонимен

преди 8 години

Огромна част от проблемите на Европа бяха заложени бомби на Британската имперска политика. Включая и проблемите в близкия изток и Африка в бившите им колонии и идиотската им романтична представа за Исляма и арабите.

7

Джони

преди 8 години

Да поправя тачър, всички проблеми идват от сатанинските тайни общества и от хомотата, жените и еврюхите във властта, от дехристиянизацията на Европа и либералните евр0гейства. От липсата на силни мъже със силна християнска вяра във властта които да провеждат праведно и милостиво управление на народите си боейки се от Бога, от разделението на църквата от държавата, от липсата на независимост на държавите от наднационални фактори.

6

и кое

преди 8 години

беше най-разпространетото име в англия при новородените...мохамет ли , мехмет ли беше....звучи изключително...източноевропейски ! лошото е , че може след време ако англетата излезнат да се наложи да ги спасяваме

5

англия

преди 8 години

трябва да напусне ес заради доброто на европейците. няма смисъл от хора които гледат само своят интерес . все едено някой да твърди , че България печели от ц.ганите като граждани ! последните гледат само своят интерес,не искат някой да им се бърка и са граждани само когато им е изгодно.

4

матросчо

преди 8 години

Без Британия, ЕС е ненужен, няма смисъл и естествено - бъдеще.Допусне ли се излизане на Британия, че дори и ограничаване - разпускаме се и всеки по своя път.

3

Бежанец с нагон

преди 8 години

Вече има много признаци ,че Великобритания ще стане Халифат а великия Халиф ще седне на трона в Бъкингам!

2

Анонимен

преди 8 години

Ако напускаме по азбучен ред сме втори след Австрия. Англичаните да не вземат да ни изпреварят, защото тяхната буква е "В"

1

Анонимен

преди 8 години

Все повече индийци, африканци, турци и пакистанци се заселват във Великобритания и губи европейски облик.