11

нона

преди 8 години

Някой да е бил там?!! Как така веднага беше обявено, че се е самоубил!?! Кой разреши толкова бързо случая!?! Аз не вярвам! Смешни сте и безобразни, господа продажни журналисти!

10

АЗ

преди 8 години

До anonimenДобер ще направиш

9

G

преди 8 години

Започна съдебната реформа :) Или предупреждение за останалите Д.Г>Д.

8

Анонимен

преди 8 години

Започна съдебната реформа.

7

Анонимен

преди 8 години

Даже и да се самоубил журналистите не могат да знаят преди прокуратурата . Той още не е умрял и те вече знаят причината . Само това е достатъчно да си мислиш , че са го самоубили . Въобще голяма простотия .

6

Китов

преди 8 години

"Колегите от Прокуратурата изразяват най-искрените си съболезнования към семейството и близките на починалия ни колега"Многозначително.

5

Анонимен

преди 8 години

Култова реплика от известен филм.Какво стана със свидетеля по делото?Самоуби се.Как?Наръга се три пъти с нож в гърба и скочи от един мост.

4

....................

преди 8 години

Журналята продължават да се държат непрофесионално. Научете какви дела е имал. Болен ли е бил от нещо. Имал ли е лични проблеми. Толкова сте зле.

3

Boche

преди 8 години

Поредното политическо убийство Иначе две каки си говорили а държавата е в ръцете на един завършен криминален престъпник по прякор Тиквата и нмаме един завършен *** сложен от същата тиква за върховен главнокомандващ на армията ПОЗОР

2

Анонимен

преди 8 години

Ахахахахах Излязал на стълбището да скочи. АхахахахахаСигурно е нямал тераса или е имал решетки на прозорците на петия етаж.АхахахахахаЕдва ли някой му е звъннал на вратата и като я отворил го е пратил да се самоубива през прозореца на стълбището.Ахахахаха

1

anonimen

преди 8 години

mi da vsema i az da se xvarlq i men me ponijixa v slujbata