63

bros

преди 8 години

Добре, де... А кое точно е бедност?

62

Анонимен

преди 8 години

Питаите герберастката *** как се живее под прага на бедност

61

Sando

преди 8 години

И все пак заплатите са доста малки, за да се развива човек, или пък да рискува със предприемачество. Причината е, че парите в България не се разпределят правилно. (Лошо управление)

60

Анонимен

преди 8 години

koito ima $ v bankite i ne gi polzva togava im gi vzemete ,kkato stana s ka te be-to,ABE DRYGARIO VSEKI IMA PRAVO DA SI PRAI S STOTINKITE KVOTO SI POISKS VSE PAK,NE SI MY GO IZKARAL TI

59

Анонимен

преди 8 години

1500 не е добър доход, а само по-добър шанс за оцеляване, нишо повече.

58

Sando

преди 8 години

Абсолютно вярно

57

Анонимен

преди 8 години

Бедните определено знаят как да харчат, наистина трябва да правиш магии, за да оцеляваш с минимална заплата, а за тези с по-прилични доходи съм съгласна- видят ли се с малко повече пари веднага започват да харчат като невидяли, но всичко това е в резултат на манталитет и трупани с години комплекси, което пак идва от бедността.

56

Неопровержим факт!!!

преди 8 години

Моторно известен факт е и който никъде и никога не е бил оповергаван-нито исторически и нито икономически!А той е!!!А той е!!! А той е,че колкото един народ е по-умен,демек има повече акъл то той е съответно и по-богат бре!А както е известно и на децата по Света и у нас-българския народ е най-богатия народ във Света!Взет като цяло а така също и взет всеки поотделно!Всяко друго твърдение е лъжа и тук-таме измама бре!Поклон и вечна слава на народа български!Най-богат е щото е умен та дрънка бре!!!

55

Свилен Щерев

преди 8 години

Нека г-н Стойков каже колко получава и как ги харчи

54

Коста

преди 8 години

Ами разбира се,че не знаем!С какво да се упражняваме...

53

Анонимен

преди 8 години

Всеки се разполага според чергата си.

52

Анонимен

преди 8 години

Хората държат пари в банки с цел да имат за непредвидени ситуации. С 600лв. Заплата ако се наложи да влезеш в болница (въпреки че е безплатно) пак ще трябва да си плащаш като поп. Хората са предпазливи защото почти всеки е изпатил от нещо в тази държава, те спестяват не защото се чудят какво да ги правят а защото знаят че ако им потрябва няма от къде да ги намерят.

51

Батко ви

преди 8 години

"Когато харчим повече, отколкото изкарваме, влизаме в една спирала на задлъжнялост"Това важи с пълна силна и за държавния бюджет. Кажете го на Бойко, Орешарски и другите плазм...дии, изтеглили и разграбили милиарди кредити! Не може една държава да се издържа само с данъци, осигуровки, глоби и заеми!

50

Анонимен

преди 8 години

320 lv zaplata pod naem sym ako otcelee picha shte mu kaja bravo .naema mi e 180 smqtai tok voda telefon hrana drehi kkavo ostava...

49

Анонимен

преди 8 години

До скептика - добре де, а като се отпуснеш вече още ли ти харесва? не бе, щот има значение, каза лекара.

48

Tonygl

преди 8 години

Ами ниски ще са лихвите по депозитет щото бутнаха КТБ. След затварянето на КТБ лихвите по банките паднаха десетократно. То тава беше и целта. Да даваме 0.3 % по депозити и да прибираме 7-15 по кредити. Много им бъркаше далаверата КТБ на другите банки двто вдичките не са български.

47

Анонимен

преди 8 години

Напротив много добре си праят сметката - капарират по 5-6 климатика за землянка при ясен тренд за поскъпване на тока. това не е от незнание а от лакомия

46

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБългарина ли не знае как да харчи бе? Как тогава става бабки с 200 лева пенсия да имат десетки хиляди левове спестявания излишни, с които да спонсорират МВР (телефонните измамници)?Колко от 2та милиона пенсионера в България са били измамени? 100, 200, 3 хил, или 150 хил или 1.9 милиона и са дали хиляди на телефинни измамници.

45

Василев

преди 8 години

По страшно е , че сме бедни гуховно!Агент Трейдж Къонер!ЦРУ!!!

44

Анонимен

преди 8 години

ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ ЗА ВНУШЕНИЕ НА ВИНА У И БЕЗ ДРУГО СЪСИПАНИЯ И ОБЛЪЧЕН БЪЛГАРИН.БИВА ВИ ПО ПОРЪЧКОВИТЕ СТАТИИ! САМО ЗАГЛАВИЕТО МИ Е НУЖНО ДА ПРОЧЕТА, ЗА ДА МИ СЕ ДОДРАЙФА ОТ ВАС! А ТИЯ НА КЛИПЧЕТО ОТ BULGARIA ON AIR са щастливи щото са платени и те, като вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!