17

циника

преди 8 години

е.гати тъпата бутаница е това сумо. Нормално е само деградиралите японци да го харасват. И някакъв българин се е набутал там и голяма гордост:)). Ако беше наистина стойностна работа досега европейците щяха да са го превзели този спорт за тлъстаци.

16

do 4

преди 8 години

Може би не иска да свърши като Перуката! И защо да не се откаже от българското гражданство? Да не сме длъжни на България, че трябва да сме и вярно докато не умрям на 200лв пенсия от глад.

15

FX

преди 8 години

доста добра игра*

14

FX

преди 8 години

Котоошу много рано се отказа, да стискаме все пак палци на Аойяма, да успее нещо готино да направи. В Януарския турнир показа доста доста игра.

13

345

преди 8 години

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,НО ТОЙ ОТДАВНА ВЕЧЕ НЕ Е БЪЛГАРИН!

12

самурай

преди 8 години

колега Габен или Гамен, прав си... малкото коте Божинов е достоен българин, а кой е Калоян Махлянов... надявам се, да използваш ирония, защото противното означава, че гладката мозъчна *** при теб е ясно изразена, а между устата и това, което би трябвало да използвая, за да мислиш няма връзка... а за мен Котоошу е един от най-големите ни спортисти и мъже в последните 100-на години...

11

Истината

преди 8 години

Голям българин.Жалко, че травмите не му позволиха да стане йокозуна и го принудиха доста рано да се откаже като състезател. Да е жив и здрав!

10

Жоро

преди 8 години

По душа си е българин. Синът му се казва Кирил. Просто японците са много затворен народ и е нямало как да остане и да продължи като треньор. Нали занете, че в Япомия ислямът е забранена религия :). Иначе си гайджин - чужденец.

9

Жан Гамен

преди 8 години

До Жан Габен - явно си бил в кома или летаргия.... а най-вероятно си успял да завреш главата си там дето слънце не огрява...

8

65

преди 8 години

Е много *** народ сме.Завиждаме ,злословим.Та пак да прочетем само два реда от статията-,,...Калоян е 5-тия в профес.сумо ипървия европеец спечелил купата на императора.И синът му се казва Кирил.Е ,поне за сега се гордея снего.

7

Анонимен

преди 8 години

Много по-българин от всичките 240 изедници в парламента! Да е жив и здрав!

6

до 5

преди 8 години

За теб всичко до пари ли опира? Има неща като признание, призВание, нови предизвикателства, развитие. Естествено, че ще иска японски паспорт. Иначе какво да прави, да се върне в Бг и да преподава сумо за 400 лв на месец на две-три мутри ли? Да не говорим, че целият му живот е там - детето му, жена му, професията му. Естествено това не означава, че се е отрекъл от българщината. Просто всеки иска да даде на света това, кеото може и да постигне един достоен живот.

5

Тракийски

преди 8 години

Голям Българин ! Жив и здрав да си, Калояне и дано все по-често да си идваш в България.

4

Анонимен

преди 8 години

Голям е Калоян, тука няма спор. Единственото което не ми хареса - отказа се от българското гражданство за да може да стане треньор в Япония (демек да взема кинти), малко ли пари е направил като състезател....

3

Анонимен

преди 8 години

Да е жив и здрав. Един от малкото известни българи достойни да се гордеем с тях.

2

до 1

преди 8 години

Ти сериозен ли си, че не си чувал Котоошу? Общата ти култура явно е на адски високо ниво. Поне не го казвай, че да не се излагаш с липса на обща култура.

1

Жан Габен

преди 8 години

Тоз пък откъде излезе и кога е станал звезда??? Че не го знам, виждам го за първи път. Кви звездни ни пробутвате бе, ДНЕС.БГ???