32

Анонимен

преди 8 години

Волен няма шансНаркобосът Таки(христофорус аманатидис) притежава Нова тв - да вземем за пример съученика му жоро игнатов( от съдебен спор).Нямаме късмет нито с истинската съдибна власт, нито с " телевизионната"Всичко е мафияИли някой ще ме убеди, че Жоро Игнатов ще се опълчи срещу наркомафията?Мухахахааа

31

Кон

преди 8 години

Поради обществената известност на извършителите, очаквам съдът да им да наложи най-тежкото възможно наказание.

30

Анонимен

преди 8 години

Тези двамата защо винаги вървят в калъп?Чудно кой ли е мъжът в семейството.

29

Анонимен

преди 8 години

Тези двамата направиха всичко възможно фалшифицираните местни избори на ГЕРБ да минат с лекота. Грандиозен платен цирк, нищо повече.

28

няма правосъдие

преди 8 години

много ми се струва зачервен Волен за човек който обяви гладна стачка..ха.ха Май ще те надживее. Харчи държавни и руски пари и вие още му се връзвате на артистичния талант..ха..ха

27

извини се бе

преди 8 години

Хубава снимка само да облекат раиран костюм и подстригани ZERO И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО. Не е лошо дАНС да ги следи да не избягат в Сибир......ама надали в Русия ще им е по-добре от колкото в български затвор..ха.ха

26

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези депутати, които не уважават съда?А какъв е този съд, щом допуска , да не го уважават! Ако това се случи с обикновени хора, ще ги докарат с милиционери! Е...никога няма да станем европейска държава с тези магистрати и депутати, на които още им стърчат от джоба червените книжки.

25

Анонимен

преди 8 години

Тези *** до кога ще ги държат на свобода. Или доклада на Европейската комисия за съдебнаста система е неверен?

24

11

преди 8 години

До ВОИН АТАКИСТЕй, Скафандър, две думи не можеш да напишеш правилно. Да не говорим, че тъпата ти партия се спонсорира от ДПС. Пък и се видя кого подкрепя, когато тоя лудия гласува за кабинета на Орешарски, защото му платиха.

23

11

преди 8 години

Малко са.

22

Анонимен

преди 8 години

Еми ще го съди човека., защото това ако беше по комунистическо, Чукалов щеше да *** камъни някъде по Белене

21

Анонимен

преди 8 години

АТАКА пийте си хапчетата.Та нали Камен Попов беше този който разби зурлата на Сидер оглу или и вие не видяхте за пореден път ,хахаха подлогии,страхливци и слугии.За кунева къде я збрахте легенда няма ли ? За дълга който гласувахте и парите които гушнахте по 5200 лв на чутура ,легенда няма ли ?

20

А оставката?

преди 8 години

Това брутално посегателство над бизнесмена Камен Попов, незаконното му арестуване след брутална разправа от полицията стана пред очите на самата министърка. Тя беше там, на самото място и изобщо не реагира. Камен Попов е минавал случайно оттам на път за магазина си. Но вместо да бъде издирен и заловен полицаят удрял Сидеров пред НАТФИЗ (отново пред министърката), то Попов е съборен брутално на земята, набеден и арестуван. А полицаят бил Сидеров е покрит от министърката.

19

аз

преди 8 години

И на тези ( следват 15-20 меко казано нелюбезни епитета ) няма да им се случи да узнаят що е справедливост.........Що за заблуден тапир трябва да си за да следваш партия като атака ( и не само тях ) ?????

18

Анонимен

преди 8 години

До ВОИН АТАКИСТАбе братле, това на главати ти на бабати цукалото ли е? Много лъскаво, отива ти !

17

хлъц

преди 8 години

Волена и Чутуров са големи *** ! Ама много много големи !

16

Val

преди 8 години

"БЕСПРЕЦЕДЕНТНА" , "ДЕСКРЕДЕТИРА" ," ПРЕЧЪТ"Всички атакисти ли сте такива... Това ли е бъдещето на държавата?

15

Анонимен

преди 8 години

До А оставката?Скрий се бе клоун. :)

14

грамотен

преди 8 години

До грамотенНаучете се да пишете грамотно и след това коментирайте!

13

грамотен

преди 8 години

До ВОИН АТАКИСТ