11

Румбо

преди 8 години

По принцип след съдебно решение би трябвало да се дава достъп,обаче....Като знаем как държавни служители злоупотребяват с правата и възможностите си,вкл. за частни цели,как да го одобрим?Да кажем,че в службите за сигурност работят само честни и почтени хора ще е смешно. И в Америка е пълно с такива,като Цецо Ухото,а интересите са огромни.

10

69

преди 8 години

До ЕдинБих добавил, че ако не снасяха редовно информация на службите, въобще нямаше да съществуват в наши дни. Щеше да са дребиа полуфалирали компании.Именно сътрудничеството им към службите им отваря вратите. Че са креативни - да, така е, че се управляват мъдро - да, така е, но без благословията на ФБРтатаи тям подобни, нямаше да докарат до тук.

9

Мнение 2

преди 8 години

Нещо ми цензурираха думата по-долу, а тя не е обидна, но нищо ще ползвам друга.Ами да му го дадат на този ЧЕПИК като е голяма работа ТОЙ да го хакне!

8

Мнение

преди 8 години

Ами да му го дадат на този *** като е голяма работа ТОЙ да го хакне!

7

до 6

преди 8 години

Трите компании които изброи имат много информация, и я изполват за търговка цел.Но не предоставят тази информация безвъзмездно на правителството си .Така че държавния апарат търси законен начин да получава данни по право.

6

Анонимен

преди 8 години

Създаването на "задни вратички " в винаги е било приоритет на разните влиятелни хора като този по горе ,но си е забиване на нож на всеки гражданин независимо българин или американец.Защото това което искат от компанията е да се напише код за наблюдаване, за да може да се използва в случая а и като има създаден такъв код защо не и изобщо.

5

Един

преди 8 години

Това е отчаян опит да хвърлят прах в очите на хората. Ние не сме прости, отдавна знаем, че Google, Facebook, Apple, etc. отдавна снасят информация...

4

Анонимен

преди 8 години

Фашист с червена вратовръзка..

3

хммм

преди 8 години

То преди всички избори кандидатите се чудят как да се правят на по-интересни, тоя иначе може да направи страхотна кариера ако пуснат пак ,,Риск печели, риск губи,, страхотен шоумен напълно отразяващ неграмотното дрогирано и пропаднало население на Америка. Ейпъл просто държат системата им да не се отключва по мотив че ще застраши сигурноста на милиони. ФБР просто доказаха колко са безсилни срещу тях, направо си прилича чак на ПиАр.

2

Сандо

преди 8 години

Тръм президент!

1

Суека

преди 8 години

Този с перуката и той явно иска N.W.O. да се получи и хората да са просто мат'риал без право на глас и свобода !